Anamaria Ferentz, dezvăluiri despre bărbatul cu care se iubeşte de mai bine de un an! A vorbit şi despre căsătorie

Publicat: 11/12/2017 | 12:46

Anamaria Ferentz a revenit în România după trei ani pentru a petrece sărbătorile împreună cu familia. Artista a dezvăluit că de mai bine de un an trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, vorbbind pentru prima dată despre eventualitatea unei nunţi.

Anamaria Ferentz a venit în România după trei ani petrecuţi în America, pentru a petrece Crăciunul şi Revelionul cu familie ei. Cântăreaţa a mărturisit că nu renunţă la dieta vegetariană nici măcar în perioada sărbătorilor.

”Da, sunt lacto-vegetariană. Mai mănânc din când în când şi peşte. Nu mi-a plăcut niciodată carnea, iar mirosul îmi provoacă o anumită greaţă. Mănânc salată de vinete, toate mâncărurile tradiţionale, dar fără carne. Am noroc că mama prepară nişte sarmale fără carne foarte bune. De trei ani nu am mai făcut Crăciunul în România. Acum, stau în Chicago. Am tot emigrat”, a declarat Anamaria Ferentz.

Vedeta a vorbit şi despre bărbatul din viaţa ei, mărturisind că nu se gândeşte la nuntă sau copii: ”Da, sunt demult într-o relaţie, dar… ştii cum… Nu e important. Da, am un câine, acelaşi câine, a crescut mare. Nu, de sărbători, relaţia stă cu câinele. E american şi… atât! Nu e artist şi nici sportiv. E bussiness man. Suntem împreună de un an jumate. Eu nu mă gândesc, sunt bine aşa cum sunt (n.r la căsătorie). Nu, nu vine în ţară. Adică nuuu! Nu avem bonă pentru câine”.

Citește și...