Anamaria Prodan a plâns de ziua ei onomastică și a mamei sale. Gestul făcut în memoria regretatei Ionela Prodan

Publicat: 08/01/2019 | 08:19

Ieri a fost o zi extrem de tristă pentru Anamaria Prodan, care se numără printre cei care poartă numele Sfântului Ioan Botezătorul. Deși a trăit o mulțime de evenimente frumoase în ultima perioadă, o parte din sufletul ei se gândește mereu la mama sa, care a murit în primăvara anului trecut. Prieteni apropiați de-ai impresarei au dezvăluit că aceasta a plâns de ziua ei onomastică și au vorbit despre gestul făcut în memoria regretatei artiste Ionela Prodan.

Citește și: Anamaria Prodan, prima declarație după ce Laurențiu Reghecampf a semnat cu echipa Al Wasl

Anamaria Prodan a plâns de ziua ei onomastică și a mamei sale, Ionela Prodan

Sunt puțini aceia care știu că Anamaria Prodan răspunde și la numele de Ioana și că în anii trecuți organiza petreceri cu mult fast cu ocazia zilei de Sfântul Ion. Anul acesta însă, prezentatoarea TV a renunțat la acest obicei. Mai mult, de ziua sa onomastică, a mers la mormântul mamei sale. Atât la locul în care Ionela Prodan își doarme somnul de veci, cât și în privat, soția lui Laurențiu Reghecampf a plâns cu lacrimi amare.

“Ieri, Anamaria Prodan a vărsat lacrimi amare! Impresara s-a dus la cimitir, împreună cu Toni, cel de al doilea soţ al cântăreţei, unchii şi mătuşile sale, şi a organizat pomana de nouă luni a mamei! În stilul său, a dat oamenilor nevoiaşi din zonă pungi întregi cu alimentele care îi plăceau Ionelei Prodan, pline de carne, prăjituri, fructe şi vin”, au declarat apropiate familiei Reghecampf, relatează wowbiz.ro.

Vă reamintim că Ionela Prodan a murit pe 16 aprilie 2018, după ce organismul ei a cedat în lupta cu o boală mortală.

Anamaria Prodan împreună cu mama ei, Ionela Prodan, și sora sa, Anca Savelio

Anamaria Prodan are trei copii

Anamaria Prodan Reghecampf (n.: 17 decembrie 1972) este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008.

Citește și...