Anamaria Prodan, în lacrimi după ce a primit un cadou din partea Prinţesei Lia şi a Prinţului Paul

Publicat: 10/04/2018 | 08:16

Anamaria Prodana trăit emoții puternice și nu și-a putut stăpâni lacrimile, după ce a primit un dar neașteptat din partea Prințesei Lia și a Prinţului Paul. Și asta pentru că totul are legătură cu mama vedetei. Impresara a împărtășit momentul pe o rețea de socializare. Vă reamintim că Ionela Prodan se află într-un spital din Capitală și se luptă cu o boală teribilă.

Citește și: Ionela Prodan, îngerul păzitor al fostei „Zâne a surprizelor”. Gestul făcut de cântăreață ca să o salveze: „Amenințări cu moartea la adresa Andreei”

Prințesa Lia și Prințul Paul i-a trimis scrisori fostei prezentatoare TV pentru Ionela Prodan, după ce au aflat de starea ei de sănătate. După ce și-a revenit din șocul surprizei, emoționată, ea a făcut mai multe poze și le-a postat pe Internet alături de mesajul: „Mulţumesc, Majestate pentru prietenia dumneavoastră. Sunt onorată”.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaje sensibile transmise în zi de Paște: „Multă lumină…”

„Dragă Ana Maria. Sper ca mama ta să se bucure să vadă această fotografie. Mi-am dat seama ca există o posibilitate ca atunci când eram adolescent să o fi întâlnit prin intermediul ansamblului Ciocarlia”, a scris Prinţul Paul pe una dintre scrisori.

„Doamna Ionela Prodan, Sfintele sărbători de Paşte să vă aducă sănătate. Mă bucur să vă transmit că muzica dumneavoastră este mereu în sufletele noastre, iar faptul că sunteţi atât de aproape de noi este o coincidenţă. La fel, „Măi vecine, măi Codrine”, o melodie pe care o ascultăm oricând cu mare placere. Am pictat special pentru dumneavoastră un ou de Paşte, care să vă poarte mult noroc. Pace, linişte şi împăcare de sine. Prinţesa Lia„, i-a transmis Prinţesa Lia artistei de muzică populară.

Citește și: Ionela Prodan, mărturisiri halucinante după ce a ieșit din comă: „Am ajuns cu tensiunea 2, s-a speriat, a început să țipe”

Ionela Prodan, una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară

Ionela Prodan s-a născut pe 6 octombrie 1947 și a copilărit pe malurile Dunării. Părinții artistei de muzică populară au crescut-o în Dăbuleni, județul Dolj. Ea a urmat la Universitatea din Craiova cursurile a două facultăţi – una dintre ele este Facultatea de Istorie. În 1970, Ionela Prodan s-a remarcat la Festivalul „Maria Tănase” din Craiova, unde a primit marele premiu. În anii ’90, ea a renunțat la cariera muzicală. Artista a fost realizatoare a emisiunii de folclor românesc „Din bucata mea de pâine” de la Radio România, apoi la Tele 7 abc, al emisiunilor „Îți mai aduci aminte, doamnă” și „Cântecul și casa lui”.

 

Citește și...