Anamaria Prodan, mesajul care le-a dat fiori fanilor: „Te rog din suflet…”. Ce a păţit vedeta

Publicat: 10/01/2018 | 11:18

Întoarsă din vacanţa alături de soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan a făcut publică povestea tristă a unei copile de 11 ani. Sexy-impresara i-a îndemnat pe oameni să doneze sânge pentru micuţă dacă au aceeaşi grupă cu ea, iar reacţiile nu au întârziat să apară.

Anamaria Prodan a făcut un apel disperat pe o reţea de socializare, în încercarea de a salva viaţa unei fetiţe de 11 ani. Vedeta a spus că până când Alexandra Mihaela Tudor va intra în sala de operaţii, ea face transfuzii în fiecare zi.

„Te rog… din suflet, dă şi tu sfoară în ţară dupa grupă AB pozitiv… Dacă cineva e dispus să doneze sânge pentru o fetiţă cu aplazie medulara… Este la spitalul Fundeni (Bucureşti), secţia de Pediatrie, are 11 ani, se numeşte Alexandra Mihaela Tudor şi până la operaţie face transfuzii zilnice. Altfel moare. Măcar dă mai departe!!! Nu-i greu!!! Doamne-ajută!! (un simplu forward ajută o viaţă de îngeraş)”, a scris Anamaria Prodan pe pagina sa de Facebook.

Prietenii virtuali ai vedetei s-au conformat şi, în timp ce unii au lăsat comentarii, alţii au distribuit mesajul vedetei. Aproape 1.000 de oameni au dat share la apelul Anamariei Prodan.

Citește și...