Anamaria Prodan rupe tacerea: „L-am batut pe Ionut Dolanescu!”

Publicat: 10/02/2016 | 19:23
Anamaria Prodan rupe tacerea: „L-am batut pe Ionut Dolanescu!”

Sexy-impresara a facut declaratii halucinante in cadrul unei emisiune de televiziune, in legatura cu trecutul sau. Totul s-a intamplat din cauza unor zvonuri aparute cu privire la o posibila relatie amoroasa dintre Ionela Prodan si Ion Dolanescu.
 

Sotia lui Laurentiu Reghecampf a marturisit ca cei din jur ii spuneau ca este fata lui Dolanescu, lucru care a reusit sa o enerveze foarte tare. Astfel, in urma vorbelor aparute Anamaria s-a dus la fiul lui, Ionut, si l-a batut. „Despre tine se scria ca ai avut o relatie cu Dolanescu. Toata lumea zicea ca sunt fata lui Dolanescu. M-am enervat pana l-am batut pe Ionut” – le-a spus vedeta telespectatorilor.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf, sotul vedetei
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf, sotul vedetei


Viata de familie fericita

Anamaria Prodan este fiica Ionelei Tanase ( n.r – Prodan) si a lui Traian Prodan. Are o sora pe nume Anca. Tatal sau a murit pe cand Anamaria avea 19 ani. Intre 1998 si 2007, Anamaria Prodan a fost casatorita cu baschetbalistul roman Tiberiu Dumitrescu, cu care are doua fete Rebecca (n. 1999) si Sarah (n. 2000), pe care le-a nascut în New Jersey, Statele Unite. Pe data de 14 iunie 2008 s-a casatorit in Las Vegas cu fotbalistul Laurentiu Reghecampf, care in prezent este antrenor de fotbal. Pe 31 august 2008 s-a nascut baiatul lor, Laurentiu Junior (in Germania). Impreună cu Laurentiu mai creste un copil, Luca, baiatul din prima casatorie a lui Laurentiu, nascut în 2001.

Oana Pascaru
 

Citește și...