Anamaria Prodan s-a dat în spectacol pe manele într-un restaurant de lux din Dubai. A fost filmată în timp ce se săruta pasional cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf

Publicat: 18/12/2019 | 10:29

Noaptea trecută, Anamaria Prodan și-a sărbătorit ziua de naștere în Dubai, la un restaurant de lux, unde și-a invitat prietenii apropiați din celebra metropolă. La un moment dat, în localul de cinci stele au răsunat manelele, iar sexy impresara s-a dat în spectacol pe ritmurile melodiilor unor cântăreți de la noi. Pe lângă aceste imagini savuroase, ea a fost filmată și în timp ce se săruta pasional cu soțul ei, Laurențiu Reghecamf.

Citește și: Anamaria Prodan a răbufnit de ziua ei! A transmis un mesaj acid cârcotașilor: “Cine mă face curvă, proastă și urâtă…”

Anamaria Prodan s-a dat în spectacol pe manele într-un restaurant de lux din Dubai

Anamaria Prodan a împlinit ieri 47 de ani și a avut parte de multe surprize încă de când a început oficial ziua sa de naștere. Azi-noapte, sărbătorita a petrecut într-un restaurant luxos din Dubai împreună cu Laurențiu Reghecampf, fiul lor și băiatul vitreg. Celebra impresară și-a ales o ținută sobră pentru acest eveniment: a purtat un top sexy negru, pantaloni de piele și o geacă personalizată cu pietre.

Printre melodiile pe care a dansat Anamaria Prodan s-au numărat și câteva manele românești. Ea a făcut publică una dintre înregistrările în care a fost surprinsă cum s-a dat în spectacol pe ringul de dans dintr-un local din Dubai, când s-a auzit piesa unui manelist îndrăgit în România. “#birthday #47 😂🙏🎉🎁🥃” este mesajul pe care vedeta l-a scris când a postat video-ul de mai jos.

View this post on Instagram

#birthday #47 😂🙏🎉🎁🥃

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Citește și: Anamaria Prodan, cadou de aproape 300.000 de euro de la soțul ei. Despre ce este vorba

Anamaria Prodan, filmată în timp ce se săruta pasional cu Laurențiu Reghecampf

Momentul tortului a fost încă un punct forte al petrecerii vedetei. Cu soțul în stânga ei și băieții lor, în dreapta, sărbătorita a radiat de fericire. Pe filmarea urcată pe Instagram de Anamaria Prodan au fost surprinse și momentele în care s-a sărutat pasional cu partenerul său de viață, Laurențiu Reghecampf. Imaginile cu celebrul cuplu le puteți vedea atât în clipul de mai jos, dar și în galeria foto a articolului.

Citește și...