Anca Badiu isi castreaza catelusa la Viena!

Publicat: 06/01/2012 | 00:00
Anca Badiu isi castreaza catelusa la Viena!
Cantareata isi iubeste la nebunie catelusa, asa ca este dispusa sa faca orice pentru ca animalutul sa fie sanatos si fericit.

Anca o va castra pe Bijou la Viena, pentru ca nu este sigura ca aceasta procedura ar avea succes garantat daca ar fi facuta in Romania.

„Acum putin timp i-am facut lui Bijou un vaccin in urma caruia catelusa mea a intrat in soc anafilactic. Imediat l-am sunat pe veterinarul Alexandru Vitalaru care a reusit sa-mi resusciteze catelusa, administrandu-i o perfuzie si diverse medicamente. Cu ceva timp in urma, hotarasem sa o castrez pe Bijou, pentru ca observasem ca intrase in lactatie falsa, dar am realizat ca tehnologia din Romania nu este destul de avansata pentru a fi absolut sigura ca acest procedeu, realizat pe o fiinta de doar un kilogram, ar putea avea succes 100%. Astfel am decis ca, la sfarsitul lunii ianuarie, sa o duc pe Bijou la o clinica din Viena pentru a i se realiza interventia de castrare”, a declarat Anca Badiu pentru Replica Vedetelor.

Cantareata va traduce o carte pe care a citit-o despre cainii chihuahua.

„Mi-am dorit sa stiu totul despre catelusa mea din punct de vedere fiziologic, asa ca am cercetat si mi-am comandat intr-un final o carte deosebit de complexa pe aceasta tema. Aceast volum m-a ajutat sa inteleg totul despre rasa chihuahua, tocmai de aceea am hotarat sa traduc cartea si sa o postez pe pagina mea de Facebook (AncaBadiuOfficial), pentru ca si alte persoane interesate de acest subiect sa se poata informa”, a spus ea.

Citește și...