Anca Pandrea, prima reacţie după ce a aflat de moartea Cristinei Stamate: “Am schimbat canalul tv, am pus muzica… “

Publicat: 27/11/2017 | 11:46

Anca Pandrea a suferit foarte tare atunci când şi-a pierdut soţul, pe Iurie Darie, şi din acest motiv nu mai doreşte să participe la înmormântări sau evenimente triste. Veştile din ultimele zile, privind dispariţia Stelei Popescu şi a Cristinei Stamate, au îndurerat-o şi de aceea a încercat să le evite.

Am vazut stirile. Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe Cristina Stamate! Eu insa, dupa ce a plecat puiul meu, nu mai vreau sa vorbesc despre oamenii care ne parasesc. Da, am lucrat cu ele (n.r. Cristina Stamate si Stela Popescu) 30 de ani, dar prefer sa stau acasa cu puiul meu si sa nu ma gandesc la astea.

Am schimbat canalul tv, am pus muzica si incerc sa fac ceva util. Joia trecuta, de exemplu, am prezentat un spectacol caritabil pentru o fetita de 13 ani, diagnosticata cu cancer. E prea mult ceea ce se intampla!, a declarat pentru wowbiz.ro, Anca Pandrea.

Cristina Stamate avea tensiunea foarte joasă şi a fost găsită leşinată. Ea a fost transportată de urgenţă la Spitalul Floreasca.Cunoscuta artistă avea probleme mai vechi de sănătate şi a avut în urmă cu mai mult timp un accident vascular cerebral.

„Cu puţin înainte de ora 7,00, în această dimineaţă, a decedat”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa.

Supranumită „sufletul teatrului de stradă”, Cristina Stamate, actriţă a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase“, avea „vocaţia iubirii faţă de tot ce este frumos pe lume“, aşa cum a caracterizat-o prietena ei, Stela Popescu. A jucat în sute de spectacole de revistă, a scris o carte şi a fost profesoară de teatru pentru copii.

Citește și...