Anca Serea, mamă pentru a şasea oară? Vedeta a vorbit despre al şaselea copil: “Vreau să fiu Albă ca Zăpada cu cei şapte pitici“

Publicat: 06/12/2017 | 17:17

Anca Serea se bucură de o familie numeroasă şi de un soţ, care o răsfaţă şi are grijă atât de ea, cât şi de cei mici. Vedeta se declară o femeie împlinită din toate punctele de vedere, însă nu exclude posibilitatea venirii unui copil în familie.

Odată cu ziua de Moş Nicolae, Anca Serea a povestit că îşi mai doreşte un copil. Dimineaţa aceasta a fost una dintre cele mai fericite pentru ei. Copiii au primit ce şi-au dorit, plastilină, cărţi, hăinuţe, jucării, ceva dulciuri. Nuieluşă nu au primit.  (…) Eu am primit o floare foarte frumoasă şi o mască de faţă şi produse cosmetice şi ciocolată. Adi a primit o pereche de papuci foarte frumoşi din catifea şi un halat de mătase, îşi dorea de mult timp asta, a spus Anca Serea.

Despre o viitoare sarcină, Anca Sînă Serea nu spune nu. Ea şi Adi au în plan cel de-al şaselea copil. E posibil şi un al şaselea copil, dar nu acum. Nu sunt însărcinată, dar este în proiect. Suntem tineri şi avem energie. Vreau să fiu Albă ca Zăpada cu cei şapte pitici, a mai adăugat Anca Serea.

Citește și...