Anca Serea, primele declaraţii după ce a ajuns la spital: „Încerc să mă reculeg. Am nişte probleme legate de…”

Publicat: 07/11/2017 | 12:51

La câteva ore după ce şi-a îngrijorat fanii cu fotografia făcută pe patul de spital, în timp ce avea o perfuzie în mână, Anca Serea a dezvăluit diagnosticul pus de medici. Vedeta este optimistă şi a mărturisit în cadrul unui interviu că va încerca să se reculeagă în perioada următoare

Anca Serea a declarat la o emisiune că are câteva probleme în legătură cu anemia, fără să facă alte detalii publice despre boala sa. Vedeta, care e mamă a cinci copii, a spus că starea ei de sănătate este bună acum. Ea e conştientă că orele multe de muncă din ultimul timp şi rolurile de mamă, respectiv soţie şi-au spus cuvântul.

Sunt bine, am nişte probleme legate de anemie, dar starea mea este una bună. Viaţa merge înainte şi sunt foarte fericită că pot să fac multe lucruri frumoase, să ajut lumea şi că sunt implicată în cât mai multe proiecte, deci mă simt bine. Încerc să mă reculeg. (…). Aseară am avut un o noapte mai grea puţin, dar acum sunt bine, am o anemie mai severă, dar nu e nicio problemă, o ţin sub control, doar că am muncit mai mult în ultima perioadă”, a povestit soţia lui Adi Sînă în cadrul unei emisiuni TV.

Ieri, ultima postare înainte să meargă la spital a fost de la o şedinţă foto pe care soţia lui Adi Sînă a realizat-o de curând.

 

Work in progress! (…)

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea) on

Citește și...