Anca Serea, probleme serioase de sănătate! Vedeta a vorbit deschis despre boala ei: “Mers săptămânal la spital…“

Publicat: 11/12/2017 | 12:10

Anca Serea se confruntă cu probleme de sănătate ce o fac să ajungă săptămânal la spital. Prezentatoarea tv suferă de carenţe de fier (anemie) şi, pentru ca nu poate ingera pastile, trebuie să facă perfuzii la spital. Probabil din pricina suprasolicitării, dar şi a alimentaţiei precare, Anca Serea a ajuns să se confrunte cu serioase probleme de sănătate.

Daca iau pastile am imediat senzatie de voma. Organismul meu nu accepta pastilele, tratamentul cu fier, asa ca medicii au decis sa mi-l faca injectabil, prin perfuzie. Merg saptamanal la spital, de obicei sambata cand am programul mai lejer, pentru a mi se administra doza de tratament indicate de medic. Ultima oara cand mi-am facut analizele, atunci cand nu m-am simtit bine si am ajuns la spital, aveam valorile hemoglobinei foarte mici. Erau de 0,7 si in mod normal ar trebui sa fie peste 0,10- 0,11. Indiferent ce mananc valorile acestea nu se schimba, asa ca s-a ajuns la tratament injectabil, intravenos. Cand merg la spital stau doua ore. Este singura solutie de a remedia anemia, de a ridica valorile fierului. Sper sa dea rezultate. Oricum, ma simt mult mai bine acum”, a declarat Anca Serea pentru wowbiz.ro.

Adi Sînă şi Anca Serea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care durează de şapte ani. Artistul a mărturisit că nu i-a fost deloc uşor să-i atragă atenţia vedetei. ”Acum 7 ani sau când? Era o persoană celebră, o vedeai pe toate blocurile din Bucureşti, era expusă peste tot. Am zis: ”Fata asta este superbă! Sigur nu se uită la mine!”. I-am zis: ”Bună, ce mai faci?” şi a zis: ”Bine” şi a plecat. Prietenii mei au zis că pleacă acasă şi am zis că plec şi eu, dar când am văzut că a venit Anca am zis că eu mai rămân. Apoi am vorbit, am şi cântat împreună, am împărţit acelaşi microfon. Aşa a fost prima interacţiune”, a povestit Adi Sînă.

Citește și...