Anca Ţurcaşiu 2017. Cum reuşeşte să-şi menţină silueta perfectă

Publicat: 27/07/2017 | 14:12

La 47 de ani împliniţi, Anca Ţurcaşiu continuă să uimească lumea cu silueta ei perfectă. Apariţiile recente ale vedetei vin să confirme că stilul de viaţă pe care l-a adoptat este unul de mare succes. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini de ultimă oră cu Anca Ţurcaşiu la mare, dar şi detalii surprinzătoare despre dieta ei.

Anca Ţurcaşiu se fotografiază fără frică în costum de baie, la 47 de ani. Asta pentru că silueta ei este, în continuare, una de vis, nefiind de mirare că soţul ei este îndrăgostit lulea de ea chiar şi după 20 de ani de relaţie.

Artista trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de soţul său, medicul stomatolog Cristian Georgescu, iar împreună au un băiat de 18 ani pe nume Radu. Solista este o femeie împlinită, iar asta se reflectă şi în modul în care arată. Cei doi s-au cunoscut în America. Ea era în concediu, iar el era manager la hotelul unde era ea cazată. De dragul Ancăi, Cristian a renunţat la cariera de peste Ocean şi a revenit în România. De-a lungul căsniciei, au mai existat discuţii între ei şi chiar au apărut zvonuri cu privire la divorţ, totul pornind de la o glumă a naşului lor, Cristian Ţânţăreanu (GĂSEŞTI AICI TOATE DETALIILE).

Anca Ţurcaşiu – cum se menţine

Anca Ţurcaşiu a explicat în mai multe rânduri cum face să nu îşi strice silueta. În primul rând, are grijă în permanenţă de regimul alimentar, de orarul de somn şi de programul de sport.

Totodată, bea ceaiuri, apă şi mănâncă multe legume crude pentru a avea o digestie bună. În plus, de peste 20 de ani nu mai mănâncă deloc carne. Artista a explicat că nu i-a fost greu să adopte un regim ovo-lacto-vegetarian, pentru este o persoană care, într-adevăr, nu iubeşte carnea. Anca Ţurcaşiu mai are un „secret”, pe care chiar ea l-a dezvăluit: mănâncă în fiecare zi şapte-opt ardei iuţi. (VEZI ŞI: Anca Ţurcaşiu, la cumpărături ”sub acoperire”! A luat două sticle de vin şi…)

Citește și...