Anchetatorii au descoperit o groapă ”abisală” în curtea lui Gheorghe Dincă! Criminaliștii sunt șocați

Autor: Keva Iosif
Publicat: 13/08/2019 | 20:52
Anchetatorii au descoperit o groapă ”abisală” în curtea lui Gheorghe Dincă! Criminaliștii sunt șocați

Ancheta în cazul crimelor din Caracal scoate la iveală noi detalii, după ce Gheorghe Dincă ar fi mărturisit că ar fi abuzat sexual mai multe femei. De asemenea, anchetatorii sunt șocați de ce au mai descoperit în curtea lui. 

Mai multe femei s-au plâns că au fost victimele lui Gheorghe Dincă, iar una dintre ele s-a adresat astăzi Poliţiei. Susţine că a fost bătută şi violată de bărbatul care spune că le-a ucis pe Alexandra şi Luiza. În plus, Dincă ar fi recunoscut şi că a agresat, de-a lungul vieţii, mai multe femei.

Curtea presupusului criminal din Caracal ascunde o groapă imensă. Criminaliştii au găsit tone de materiale de construcţie, amestecate cu haine şi obiecte, posibile probe.
Descoperirea a fost făcută sub ochii lui Gheorghe Dincă care, aşezat la umbră, le-a dat toată ziua indicaţii poliţiştilor.

Dincă nu e criminalul Alexandrei, susţine familia adolescentei şi nu e un lup singuratic. Fără o probă ADN, Alexandra e vie şi pentru procurori, susţine unchiul fetei, după o discuţie cu şeful DIICOT.

Au săpat 4 metri şi tot sunt gunoaie, sunt straturi peste straturi de deșeuri și gunoaie. Sunt tancuri de bitum, de smoală, spartură de astfalt, e o nebunie ce este acolo! Eu cred că trecem de toamnă şi nu vor putea să sorteze groapă ăstuia de gunoi de aici”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei​.

Criminaliştii care au săpat în curtea lui Gheorghe Dincă nu se aşteptau să descopere sub pământ o groapă imensă. Ca să ajungă la ea, au scos vegetaţia şi copacii. Au cărat remorci întregi de deşeuri şi au luat la mână sute de obiecte.

După trei săptămâni de răscolit și recoltat probe, anchetatorii trec la alt nivel. Acest excavator va intră în curtea lui Dincă pentru a curață tot ceea ce crimnaliștii au exclus din probatoriu. Ulterior se va scana curtea cu un dispozitiv special la o adâncime de 4 metri.

Citește și...