Anda Adam a fost operată! Prima imagine cu blondina pe patul de spital: “Operaţia a fost…“

Publicat: 07/02/2018 | 14:34

Imediat ce ajuns în ţară, Anda Adam a fost programată de urgenţă pentru operaţie, în urma accidentării suferite la Exatlon. Se pare că momentul dificil a trecut, blonda a postat o imagine pe reţelele de socializare, unde pare pe patul de spital, iar alături a scris şi un mesaj.

A trecut momentul dificil, operatia a fost cu succes si iata-ma din nou cu zambetul pe buze…Va imbratisez pe toti si va multumesc pentru toate mesajele de incurajare!!! Iar voi dormi la noapte fara Evelin!”, a scris Anda Adam pe pagina sa de Instagram.

Anda Adam s-a operat la picior, în urma accidentării la Exatlon.
Anda Adam s-a operat la picior, în urma accidentării la Exatlon.

Deşi era o concurentă puternică, Anda Adam s-a accidentat la genunchiul la care fusese operată în trecut, iar asta i-a pus capac. Vedeta s-a întors în ţară, unde s-a reunit cu familia ei, dar regretă că nu a putut sta mai mult în competiţia Exatlon. Invitată la Kanal D, ea a povestit despre ceea ce se petrece în spatele camerelor de filmat. Sunt multe detalii pe care telespectatorii nici măcar nu şi le imaginează. (Citeşte şi Ce mănâncă, de fapt, concurenţii de la Exatlon atunci când camerele nu filmează?)

„Această competiţie este extrem de dură şi grea, nu este cum se vede la televizor. Fiecare detaliu contează extrem de tare în competiţia asta. De când m-am întors am auzit foarte multe variante. Este mult mai rău decât se vede la televizor. Noi avem o zonă limitată în care stăm, înconjuraţi de ung ard uriaş şi eram păziţi de oameni cu puşti. Acolo este un platou imens. Mâncam exact ce z-a auzit. La 8 mâncam un orez gol…Erau zile în care nu primeam fructe la prânz, primeam abia după 12 ore masa de seară. Seara aveam orez fiert cu linte sau năut. De dormit chiar acolo am dormit. Ion nu putea să doarmă noaptea, dar nu ne privea. Totul este extrem de strict acolo. Nu avem voie să şti nici măcar cât este ora. Nu aveau voie să n e spună cât este ceasul. Învăţam să citim ceasul după soare!”, a povestit Anda Adam.