Anda Adam a pozat cu zonele intime la vedere! Imaginea e atât de HOT, încât ţi se încinge sângele „în instalaţie”

Publicat: 29/11/2017 | 16:04

Gradele în termometre au scăzut foarte mult, dar fotografia fierbinte postată pe internet de Anda Adam i-a făcut pe toţi să uite de frigul de afară. Artista s-a lăsat pozată în desuuri incitante, care au lăsat să se vadă zonele intime "de care se bucură" doar soţul ei, Sorin Andrei Nicolescu.

Anda Adam a făcut publică o imagine pe care a realizat-o în timpul unei şedinţe foto incendiare. În poză se observă că vedeta poartă desuuri negre, transparente prin care i se văd sânii şi o haină de blană asortată.

„Ce sâni fierbinţi!”, „Senzuală, mamă!”, „Wow! Ce stil frumos!” sunt doar trei dintre mesajele strânse de imaginea sexy.

Anda Adam şi Sorin Andrei Nicolescu s-au căsătorit pe 7 iunie 2015. Afaceristul e mai mic decât artista cu cinci ani. Ei au împreună o fetiţa, care a venit pe lume pe 30 noiembrie 2015.

Cei doi soţi s-au cunoscut la malul mării şi a fost dragoste la prima vedere. Sorin Andrei Nicolescu a cerut-o în căsătorie pe Anda Adam după doar o lună de relaţie. Nunta a avut loc într-un cadru de vis, pe malul lacului Snagov.

Citește și...