Anda Adam, mărturisire neaşteptată la început de an: „Îmi va fi şi foarte bine fără el”

Publicat: 05/01/2018 | 08:51

Anda Adam, una dintre vedetele care participa la “Exatlon”, şi-a recunoscut dependenţa care afectează zilnic milioane de oameni, chiar cu o zi înainte de a se îmbarca în aeronava care a dus-o în îndepărtată Republica Dominicană, locaţia unde se filmează show-ul.

Telefonul şi faptul că stăm pe aceste reţele de socializare creează o foarte mare dependenţă. Ştiu că îmi va fi greu fără telefon, dar în acelaşi timp îmi va fi şi foarte bine fără el. Este că un drog de care cred că, la un moment dat, este bine să ne mai şi lipsim, spune cântăreaţa.

Vedeta a mărturisit că îi va fi foarte greu fără telefonul mobil, fără acces la un mijloc de comunicaţie cu fanii ei cu care e obişnuită să ţînă legătură regulat. Artista a transmis şi un mesaj fanilor şi a dezvăluit cine se va ocupă de conturile ei de socializare şi cine va posta în numele ei.

Să ştiţi că în ciuda faptului că nu voi mai putea să postez în această perioada pe reţele sociale, să ştiţi că o să va răspundă la mesaje soţul meu, a adăugat această.

Anda Adam este cea de-a zecea vedetă confirmată pentru competiţia “Exatlon”, cea care întregeşte Echipa Gladiatorilor.

Citește și...