Anda Adam vrea să îşi opereze nasul şi să îşi subţieze gambele

Publicat: 10/02/2017 | 22:26

Cântăreaţa a început anul cu noi obiective. Pentru că îşi doreşte să arate foarte bine şi este mereu atentă la imaginea ei, Anda Adam vrea să îşi opereze nasul şi să îşi subţieze gambele.

Dintotdeauna Anda a lucrat intens la sala de port şi a avut un corp bine lucrat, însă în urmă cu un an şi jumătate, cântăreaţa a devenit mămică pentru prima oară, iar încetul cu încetul pe timpul sarcinii a luat în greutate, iar corpul ei bine lucrat nu mai arăta ca înainte, potrivit revistei Ciao!.

Anda Adam, înainte de operaţii
Anda Adam, înainte de operaţii

Imediat după ce a născut şi a putut face sport din nou, Anda a dat fuga la sală şi a tras din greu pentru a reveni la formele de altădată, a trecut şi pe la saloanele de masaj anticelulitic pentru a se tonifia, dar nu mai are silueta de dinainte de sarcină.

Cântăreaţa a mai recurs la o intervenţie chirurgicală, în urmă cu mai mulţi ani, atunci când a decis să îşi mărească bustul, dar totodată şi-a augumentat şi buzele. Anda Adam s-a căsătorit în 2015 cu Sorin Neacşu care are o pasiune în comun cu ea: sportul.

Tot în anul 2015, viaţa ei s-a schimbat complet şi asta pentru că a apărut în viaţa ei, micuţa Evelin, cea pe care o iubeşte nespus şi face tot posibilul să petreacă cât mai mult timp în compania ei.

Copertă revista Ciao! nr. 325
Copertă revista Ciao! nr. 325

Citește și...