Anda Călin, selfie de pe patul de spital. Mesajul transmis de iubita lui Liviu Vârciu: „Înainte de operaţie…”

Publicat: 12/01/2018 | 18:15

Anda Călin şi-a îngrijorat fanii, după ce a postat pe o reţea de socializare o fotografie pe care a făcut-o pe un pat de spital. Unul dintre mesajele pe care le-a primit imediat este: "Ce ai păţit?", dar răspunsul se regăsea în descrierea pe care iubita lui Liviu Vârciu a scris-o în dreptul pozei făcută într-o clinică medicală.

Cu aproape două săptămâni înainte ca fiica ei să împlinească patru luni de când a venit pe lume, Anda Călin a rememorat ziua în care a devenit mamă. Astfel, fostul „iepuraş” Playboy a făcut publică o imagine dinainte de a intra în sala de operaţii şi în care apare alături de doctoriţa care i-a fost alături în ziua cea mare.

Vă reamintim că Anda Călin l-a făcut tătic pe Liviu Vârciu pentru a doua oară toamna trecută. Fiica lor poartă numele Anastasia Maria. Artistul mai are, dintr-o relaţie anterioară, cea cu Ami Teiceanu, o fetiţă adolescentă pe nume Carmina Maria.

Ziua în care am născut #25september #oanathebestdoctor #beforesurgery #emotions #friendsbymyside #pregnant, a scris Anda Călin în dreptul pozei de mai jos.

„Sunteţi superbe!”, „Mama mea este născută pe 25 septembrie, iar eu sunt născută în 20 septembrie„, „Sunteţi foarte frumoase! Pupici” sunt trei dintre mesajele scrise de prietenii virtuali ai vedetei.

Citește și...