ANDA GHIŢĂ nu s-a putut abţine şi a făcut dezvăluiri incredibile despre MARCEL TOADER:”I-a trimis poze indecente”

Publicat: 30/08/2017 | 08:06

Anda Ghiţă nu s-a putut abţine când a auzit că Marcel Toader divorţează de soţia lui şi a făcut dezvăluiri incredibile, declarându-se total dezamăgită de comportamentul acestuia.

Eu nu sunt avocatul nimanui, am ceva de spus si nu-mi plac lucrurile neadevarate. Marcel mi-a zis ca imi va da banii pe care i-am dat imprumut. Au trecut luni de zile, dupa care sotul meu i-a dat un telefon si i-a zis ca nu mai vrea sa fie nasul copiilor. Mi-a injurat lautarii, vorbea despre invitatii mei urat, multe lucruri care nu erau la locul lor. Am martori. Nu am facut un contract de imprumut pentru banii aia. Eu i-am acordat incredere. Sotul meu cand i-a dat banii i-a spus: „De la bani se strica prietenii”. A fost o dezamagire. Eu inca mai sunt suparata pentru ca trebuia sa aiba coloana vertebrala si sa-mi zica. A profitat ca este tanara, de naivitatea ei. A manipulat-o, a profitat de linistea ei. Toata lumea stie cum esti tu, Marcel. Maria era credincioasa si inainte. Maria nu este o mama denaturata. Tu esti un tiran de tata! Am vazut eu cum se comporta el. Maria este docila„, a declarat Anda Ghita. 

Mai mult, femeia a povestit un episode jenant în care Marcel Toader i-a trimis unei femei din Cipru o imagine intimă. Femeia careia i-a trimis pozele indecente e asistenta in Cipru. Da, i-a aratat cucul! A fost trimisa poza de pe telefonul lui cu intrebarea: „Cum ti se pare ca arata?”. Maria a aflat. Eu sunt prietena cu ea, dar nu ii stiu toate manifestarile. Eu am aflat. Am auzit ca a mai avut povesti din astea cu poze. Unora le e frica sa spuna. El e dator de la multi. Scopul este sexual, ce vrei sa-ti explic? M-a oripilat. Eu cred ca oamenii astia care fac asa au o problema psihica. E o boala, a adăugat ea. 

Citește și...