Anda Ghiţă, un nou atac la adresa lui Marcel Toader: „La 54 de ani ar trebui să ai…”

Publicat: 07/09/2017 | 17:54

Anda Ghiţă a lansat un nou atac la adresa lui Marcel Toader, la emisiunea "Acces direct". Fosta concurentă de la "Ferma vedetelor" susţine că Marcel Toader a ponegrit multă lume şi că, la vârsta lui, ar trebui să aibă mai multă înţelepciune.

„Nici nu ştiu cu ce să încep vizavi de Marcel. Am asistat o scurtă perioadă de câteva luni la relaţia lor, el a venit şi vine în continuare lezând oamenii, porcăindu-i, jignindu-i, cunoscându-i anumite mişcări, mimica verbală, nonverbală nu pot să tac. Nu este corect ceea ce face. Noi suntem proşti, el devine adevărul suprem.

Un bărbat corect, normal, la 54 de ani ar trebui să ai mai multă înţelepciune. Mi-a plăcut de ea (n.r.- Maria Constantin), am votat cu ea, ulterior ne-am văzut de foarte multe ori la mine acasă. Marcel Toader a spus că dă în judecată pe toată lumea, dar oamenii pe care i-a ponegrit nu ştiu dacă nu îl vor da ei în judecată.

Marcel Toader îmi este dator cu 1.000 de euro. El vorbeşte de moralitate, dar aici e de discutat. Eu pot să îmi povestesc viaţa întreagă şi să plec cu capul sus din emisiune, nu ştiu dacă el poate face acelaşi lucru. L-a ponegrit pe Prigoană în casă la mine. (…) Marcel Toader a spus că dacă Maria nu ştia să cânte nu o lua de nevastă”, a declarat Anda Ghiţă la „Acces direct”. Invitat în direct, Marcel Toader a negat că a spus aşa ceva.

„Nu mai stă nimeni în faţa ta, Marcel, eşti un mitoman”, i-a spus Anda Ghiţă lui Marcel Toader în confruntarea pe care au avut-o în direct.

 

Citește și...