Anda Ghiţă va deveni bunică de doua ori în acelaşi an. “Eu nu am nici faţă de mamă, nu ştiu…”

Publicat: 19/10/2017 | 23:10

Fericire mare pe Ionuţ Atodiresei! Celebrul luptător va deveni tătic în primăvara anului viitor. Soţia lui, Oana, este însărcinată cu primul lor copil. Anda Ghiţă, soacra sportivului, este foarte emoţionată că va avea încă un nepoţel.

 

„Dacă mă întrebaţi cum e să fiu bunică nu ştiu. Nu am mai fost. Eu nu am faţă nici de mamă. Nu ştiu cum să explic. Sunt foarte multe sentimente şi multe chestii care îmi trec prin cap. Când fata mi-a zis am plâns. Şi-a făcut testul de sarcină. Dumnezeu este întotdeauna cu noi. A pus testul de sarcină în baie, ea mi-a spus până atunci câ de câteva zile e ceva. M-am uitat eu la rezultatul testului, am văzut prima că ea este însărcinată.

Ei acum se mută în casă nouă. Au găsit casa visurilor lor, e senzaţională. Lucrurile s-au aşezat şi în viaţa lor şi în viaţa noastră. La anul o să am două botezuri şi o să fac o nunta de argint. La băiatul meu ştiu că bebeluşul e băiat, la fată am presimţirea că va fi o fată, deşi ei vor un băiat. Nu ştiu dacă va avea gemeni, mama a avut în familie, nu ştiu acum, dar nu cred. Oana are câteva stări de rău, puţin. La amândouă zici că le-au mâncat copiii creierul”, a spus Anda Ghiţă.

Anda Ghiţă, soacra luptătorului Pitbull Atodirei, va deveni bunică de două ori în acelaşi an, respectiv în 2018. Şi asta pentru că, imediat după nunta fiului ei, Mario, eveniment petrecut în vara acestui an, soţia acestuia, Loredana, i-a anunţat că este însărcinată.

Citește și...