Andra Măruță a crezut că nu vede bine. Ce a pățit în timpul concertului susținut la Chișinău. Ce au făcut câțiva moldoveni din primele rânduri

Publicat: 14/04/2019 | 09:14

Andra Măruță a ajuns la Chișinău – artista se află în turneul ”Tradițional” -, având parte și de o surpriză cu totul deosebită. Vedeta s-a bucurat din plin de primirea pe care i-au făcut-o fanii din Moldova și a rămas, pur și simplu, impresionată de ceea ce s-a întâmplat în timpul acestui concert de excepție. 

Fanii din Chișinău au luat-o prin surprindere pe Andra, atmosfera fiind una electrizantă. Mai mult, fanii s-au manifestat zgomotos și au arborat steagul României, aplauzele crescând în intensitate cu fiecare minut care trecea. Piesele interpretate de Andra și de invitații săi au transformat concertul într-o sărbătoare românească. Andra a postat, de altfel, un mesaj emoționant pe Facebook.

”Prima întâlnire cu publicul din Chișinău a fost extraordinară. Recunosc, m-am îndrăgostit iremediabil de acest oraș și de românii mei dragi, care m-au făcut să mă simt pentru 2 zile de concert ca ACASĂ. Pentru că acasă nu e un loc sau o clădire cu o anumită adresă, ci e locul în care te simți iubit, apreciat, acceptat. Vă mulțumesc tuturor că m-ați primit cu brațele deschise și că vă bucurați de piesele tradiționale!!!”

Atmosferă electrizantă în timpul concertului Andrei

”Stiti ce imi amintesc de fiecare data dupa un concert? Nu oboseala, orele lungi de repetitii, emotiile, acestea sunt trecatoare, ci bucuria de pe chipul celor care canta cu mine si energia fantastica din sala! Va sunt recunoscatoare pentru cele 2 zile fabuloase de la Chisinau, momente de fericire desavarsita!#tour #traditional #chisinau @fratii.advahov @ Palatul Național „Nicolae Sulac”, a mai scris Andra pe pagina sa de socializare. Andra a făcut senzație la Chișinău, iar excepționala GALERIE FOTO este o dovadă elocventă.

Citește și...