Andra nu s-a mai putut abţine şi spus totul! Anunţul a fost făcut public pe reţelele de socializare: “Am făcut o mică pauză…“

Publicat: 13/02/2018 | 12:27

Andra şi Cătălin Măruţă formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul autohton, atât pentru viaţa persoanală, cât şi pentru familia frumoasă pe care o au. Cântăreaţa munceşte foarte mult, drept dovadă este una dintre cele mai bune artiste din România, însă nu spune nu, când vine vorba micile plăceri.

Vedeta a postat pe reţelele de socializare o fotografie, în care apare cu mai multe pungi de “ronţăieli”. “Am facut o mica pauza si o scurta vizita la market ca sa iau rontaieli: gata de inca o zi de repetitii!”, a scris Andra la fotografia postată.

 

Prietenii virtuali aşteaptă cu nerăbdare concertul Andrei, care va avea loc la Sala Palatului şi o susţin necondiţionat, trimiţându-i toate gândurile bune. “Buna dimineaţa. Îţi doresc multă bafta la repetiţii. Fanii vor fii foarte Fericiţi la sala palatului cu show-ul ta frumos. Îmi pare rău ca nu pot fi acolo sa te revăd şi sa îţi spun cât de mult te apreciez pt ceea ce eşti. Te iubesc din suflet Andra/ Bună dimineaţa Andra, multă baftă la repetiţi, încă un pic draga mea, şi ne revedem, te pup cu drag minunea mea frumoasa artistă”, sunt doar câteva dintre mesajele trimise de fani.

Citește și...