Andra şi Cătălin Măruţă, împreună cu cei doi copii, David şi Eva, s-au bucurat din plin de o vacanţă în Grecia. Timp ce zece zile, cât au petrecut pe meleagurile greceşti, s-au simţit foarte bine şi au profitat de fiecare moment.

Însă, sejurul s-a terminat, iar familia Măruţă s-a întors acasă, cu un bagaj de amintiri frumoase. “Se spune ca orice minune dureaza 3 zile. Ei bine, aceasta vacanta a durat 10 zile, deci se poate si mai si!”, este mesajul transmis de Andra la descrierea fotografiei.

Familia Măruţă şi-a încheiat vacanţa şi s-a întors acasă.
Familia Măruţă şi-a încheiat vacanţa şi s-a întors acasă.

Fanii au reacţionat imediat ce au văzut fotografia şi le-au transmis sute de mesaje frumoase. “O familie frumoasa, fericita, iubita si exemplu! Ma bucur ca aţi avut o vacanta minunata! Ai cei mai draguti copii si un Soţ extraordinar !Felicitări pentru concertul de aseara! Ai strălucit ca întodeauna ! Va pup si va iubesc! Wekeend minunat alături de cei dragi/ Sunteti o famile superba!!!Vi se citeste fericirea pe fetele voastre.Va doresc sa fiti mereu asa/ Sunt sigura ca ati avut o super vacanta. Cine stie, poate mai urmeaza una”, sunr doar câteva dintre comentariile primite la imaginea postată.

 

Citeste despre:andra, catalin maruta, andra anunt, andra vacanta, andra si catalin copii


Share On Facebook