Andreea Antonescu, în război cu soțul ei după ce a aflat de incidentul de la 112 cu iubitul! Decizia tranșantă pe care a luat-o Traian Spak

Publicat: 21/02/2020 | 08:51

Andreea Antonescu se află în război cu soțul ei, de care nu a divorțat încă! Discuțiile aprinse între cei doi au început ieri, după ce s-a aflat despre incidentul nefericit de la 112 cu iubitul artistei, Ștefan Manolache. Un apropiat al fostului cuplu a dezvăluit decizia tranșantă pe care a luat-o Traian Spak.

Citește și: AUDIO EXCLUSIV. Andreea Antonescu, dată de gol de înregistrarea de la 112! “Ștefan, vreau să plec acum de aici. (…) Și asta numai din cauza c%^#& -urilor pe care…”

Andreea Antonescu, în război cu soțul ei după ce a aflat de incidentul de la 112 cu iubitul

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au fost protagoniștii unei situații neplăcute în urmă cu două nopți… Amețită din cauza alcoolului, cântăreața a sunat la serviciul unic de urgență 112 și a cerut ajutorul spunând că este sechestrată de iubitul ei. Polițiștii care au răspuns apelului au descoperit că, în realitate, lucrurile nu erau deloc așa și a amendat-o pe vedetă. Veștile acestea au ajuns și în America, la soțul artistei, care a sunat-o și i-a atras atenția în legătură cu comportamentul nepotrivit pe care l-a avut. Mai mult, au mărturisit câțiva apropiați de-ai afaceristului, el se gândește să ceară custodia Siennei, care are opt anișori.

“Traian i-a reproșat că se poartă ca o puștoaică îndrăgostită, nu ca o femeie matură, ca o mama. I-a reproșat că nu este în regulă ca în cursul săptămânii, când fiica lor are școală, ea să plece în alte orașe după iubit. Ca dă dovadă de iresponsabilitate și că vine în țară să discute. Nu se dovedește că Andreea era beată aseară, Traian se gândește să ceară custodia fiicei lui”, au declarat surse din anturajul omului de afaceri pentru Impact.ro.

Citește și: Cu câți lei a fost amendată Andreea Antonescu pentru că a sunat beată azi-noapte la Poliție

În urmă cu câteva luni bune, Andreea Antonescu a anunțat că divorțează de Traian Spak, după aproape șapte ani de mariaj. Ei au avut o poveste de dragoste care a durat opt ani și au împreună o fetiță, care se numește Sienna. Deocamdată, nu s-a pronunțat divorțul celor doi foști parteneri de viață.