Andreea Antonescu s-a împăcat cu iubitul?! „În momentul acesta eu și Ștefan..”

Autor: A. D.
Publicat: 16/01/2020 | 13:51
Andreea Antonescu s-a împăcat cu iubitul?! „În momentul acesta eu și Ștefan..”

După proaspăta despărțire Andreea Antonescu își șochează fanii, odată cu lansarea noului videoclip al piesei „Te cert cu vin”, în cadrul cărui cântăreața apare alături de nimeni altul decât Ștefan Manolache.(CITEȘTE ȘI: ANDREEA ANTONESCU, ÎNTRE DIVORȚ ȘI NUNTĂ: “NU S-AU ALINIAT PLANETELE…”)

Să fie vorba de o împăcare? După ce acum puțin timp cei doi își anunțau despărțirea, noul clip spune alteceva. Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au filmat împreună pentru clipul piesei proaspăt lansate, „Te cert cu vin”, în care apar în ipostaze intime. (CITEȘTE ȘI: DE CE AU ”RUPT-O” DE FAPT ANDREEA ANTONESCU ȘI IUBI. DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE)

Fanii au fost surprinși de ceea ce au văzut, după anuțul despărțirii nu se așteptau ca cei doi să apară împreună în astfel de posturi. S-a speculat împăcarea acestora. Contactată de reporterii site-ului nr.1 din România, Andreea Antonescu a făcut lumină în acest caz și a explicat care este poveste clipului și cum a hotărât să îl filmeze împreună cu Ștefan.

„În momentul acesta eu și Ștefan ținem legătura,nu mai suntem blocați,dar nici împăcați! Atunci când am primit demo-ul am simțit ,încă de la prima ascultare, că piesa “Te cert cu vin” relateaza întocmai un nou episod al vieții mele, relația noastra, prezentul…Am discutat cu Oxi și Cercel Lazar, regizorul clipului și am stabilit că ar trebui organizat un casting pentru a se găsi un partener în clip! Totuși, în aceeași formulă, am ajuns la concluzia că dacă piesa este atat de reală, despre noi, poate ar trebui să îmi asum o “Nebunie” și să merg până la capăt, să arăt publicului povestea trăită de mine, așa cum e ea! Asumată fiind, nu am luat în calcul, nici după despărțire, a-l “scoate” pe Ștefan din clip pentru că, a  fost un episod frumos al vieții mele, o poveste ce merită să rămână în timp! Niciodata nu mi-a plăcut să fiu altceva decât ceea ce sunt și mă bucur că atât de mulți oameni s-au regăsit în această piesă! La final, când tragem linie, cred că cel mai important e să mori cu amintiri nu vise!, a declarat Andreea în exclusivitate pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

Despărțirea de Ștefan Manolache

În primele zile din luna ianuarie s-a anunțat primul „divorț” al anului, din showbiz-ul românesc. După trei luni de relație Andreea Antonescu și Ștefan Manolache își anunțau despărțirea.

Chiar dacă în acte vedeta încă figurează drept o femeie căsătorită, în urmă cu trei lui a început o relație alături de Ștefan. Andreea părea mai îndrăgostită ca niciodată. Existau chiar zvonuri că cei doi intenționează să ducă relația la nivelul următor, însă se pare că fericirea s-a terminat repede și cei doi au luat-o pe drumuri separate.

 

Citește și...