Andreea Bălan a comis-o şi a fost taxată în public! Totul a pornit de la o poză cu fiica ei cu George Burcea

Publicat: 01/12/2017 | 20:28

Andreea Bălan nu a dorit să treacă Ziua Naţională a României fără să transmită un mesaj tuturor. Ea a aşternut câteva gânduri pe internet la o poză în care fiica ei apare îmbrăcată într-o ţinută de sărbătoare. Din nefericire, a făcut o gafă, iar o fană i-a atras atenţia imediat.

În vârstă de 33 de ani, Andreea Bălan a urcat pe o reţea de socializare o fotografie cu micuţa Ella care pare că încearcă să cânte la pian. Fiica ei cu George Burcea e îmbrăcată într-o rochie cu motive tradiţionale şi dresuri albe. Imaginea i-a cucerit pe mulţi, dar detaliile de la mesajul vedetei i-au nemulţumit pe unii.

Ella vrea sa va cante «Desteapta-te, romane»

La multi anim Romania!, a scris Andreea Bălan pe pagina ei de Instagram.

Mesajul vedetei a fost urmat şi de trei inimioare: una roşie, alta galbenă şi ultima albastră, ducând cu gândul la tricolorul nostru. Însă, ordinea e greşită, iar pentur asta a fost taxată de o fană.

Invers se pun culorile drapelului „, „Ce printesa e! Sa va bucurati de ea si sa aiba aceasi voce frumoasa ca si dumneavoastra!” sunt doar două dintre mesajele postate de internauţi.

Andreea Bălan şi George Burcea au devenit părinţi pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Artista a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya.

Citește și...