Andreea Bălan și George Burcea, nunta și botez în același timp. Surpriză: Cine vor fi nașii

Publicat: 02/08/2019 | 10:19

Andreea Bălan și George Burcea se vor căsători curând, cununia civilă va avea loc la începutul lui septembrie, iar cununia religioasă, petrecerea și botezul mezinei vor fi pe 15 septembrie. Mireasa a anunțat deja că în ziua evenimentului va schimba trei rochii, toate create special pentru ea.

Vedeta a dezvăluit că nașii vor fi Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar domnișoarele de onoare vor fi dansatoarele blondinei, care sunt și prietenele ei.

O să facem și cununia civilă, care va avea loc cu două săptămâni înainte, și apoi, pe 15 septembrie, vom face și botezul, și nunta. Voi avea trei rochii și toate vor fi făcute de Otilia Brăiloiu. Am ales-o pentru că ea creează adevărate povești prin rochiile ei și exprimă foarte multă emoție.

Prima rochie, care va avea o trenă imensă, va fi extrem de frumoasă și specială, pentru că pe fustă vor fi brodate manual mesajele pe care noi le avem unul către celălalt – va fi scrisă toată povestea noastră de dragoste –, plus datele de naștere ale fetițelor. A doua rochie va fi, în schimb, foarte potrivită pentru vals fiindcă, dansatoare bună fiind, trebuie să existe un vals foarte frumos. Și atunci, și rochia va trebui să fie pe măsură. Iar a treia rochie este surpriză.

Nașii vor fi Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Domnișoare de onoare vor fi fetele mele, cele șase dansatoare ale mele. Prietenele mele de-o viață.„, a declarat Andreea  Bălan pentru Viva.ro.

Andreea Bălan și George Burcea, poze de album alături de fiicele lor

Andreea Bălan și George Burcea au acceptat provocarea de a realiza un pictorial superb alături de prințesele lor: Maya și Clara. Astăzi a fost făcută publică una dintre cele mai frumoase fotografii cu cei doi soți și fiicele lor și mulți s-au bucurat când i-au văzut fața micuței Clara. Unii dintre internauți sunt de părere că aceasta seamănă cu tatăl ei. În timpul ședinței foto, cântăreața a vorbit despre cea mai mare cumpănă trăită… despre ziua în care a primit șansa la viață, dar și cum i s-a schimbat viața de atunci, chiar dacă problemele medicale au continuat câteva săptămâni bune de la stopul cardio-respirator.

“(…). Când m-am trezit și am devenit conștientă, la Terapie Intensivă, abia atunci s-au relaxat atât mama, cât și George. Și mă bucur că am avut o a doua șansă, că fetele mele nu au rămas fără mamă. Cel mai dureros gând pentru mine acesta a fost – mi-am imaginat cum ar fi trăit Clara și Ella fără mamă. Și în prezent, dacă mă gândesc la acest lucru, îmi vine să plâng.

Mă gândesc la suferința pe care ele ar fi avut-o dacă n-aș mai fi trăit. Cea de-a doua viață este foarte frumoasă. Încerc să mă bucur de prezent, să-mi continui transformarea pe care am început-o la 30 de ani, să fiu din ce în ce mai așezată, mai liniștită, mai înțeleaptă. Bineînțeles că tot timpul e loc de mai bine și pot să evoluez mereu. Dar mă simt mult, mult mai înțeleaptă față de cum eram când aveam douăzeci și ceva de ani. Acum foarte puține sunt lucrurile care mă mai supără, și acestea sunt legate de sănătatea copiilor. În rest, nu las nimic să mă atingă, să mă enerveze sau să mă streseze.”, a mai dezvăluit talentata artistă.

Citește și...