Andreea Berecleanu, reacție acidă după teledonul organizat de Antena Group: „E sfâșietor să ceri de la un popor care nu are de unde”

Autor: Daria Popa
Publicat: 30/03/2020 | 07:49
Andreea Berecleanu, reacție acidă după teledonul organizat de Antena Group: „E sfâșietor să ceri de la un popor care nu are de unde”

În plină pandemie de coronavirus, Andreea Berecleanu a avut o reacție de-a dreptul acidă, după ce Antena Group a organizat un teledon în cadrul căruia numeroase persoane, dar și vedete de la noi au făcut donații uriașe. 

Fosta prezentatoare de la Observator a transmis un mesaj dur pe contul ei de Facebook, după teledonul organizat de Antena Group, în lupta contra coronavirusului. Andreea Berecleanu a mărturisit că speră ca acest teledon să fie unul real, iar banii strânși să meargă direct la medici și în spitale.

ORDONANȚA MILITARĂ NR. 4. Personalul-cheie din energie, izolat la locul de muncă. Care sunt motivele invocate de Marcel Vela

Într-o notă de sinceritate, Andreea Berecleanu a punctat faptul că i se pare extrem de dureros să se ceară bani de la un popor care nu are de unde să dea și care a muncit zeci de ani. Teledonul “Români Împreună” a fost transmis simultan pe cinci posturi de televiziune și a fost organizat de Antena Group, în colaborare cu Fundația Mereu Aproape și are ca scop strângerea de donații pentru a ajuta în epidemia de coronavirus.

“Noi suntem inca departe, deși medicii români fac peste puteri ce pot. Informații primesc de pretutindeni, de pe toate continentele, de la prieteni, ca mulți dintre voi. Oamenii sunt năpăstuiți, sunt neputinciosi, mulți își duc existența de la o lună la alta și chiar de la o zi la alta.

Situatia este dramatică peste tot. Și totuși, nicăieri în această lume, nu s-a făcut un teledon. Oare, de ce? Sigur că nu îți bagă nimeni cu forța mâna în buzunar, dar acum e sfâșietor să ceri de la un popor care nu are de unde! Un popor care s-a sacrificat destul! De peste 80 de ani!

S-au sacrificat părinții și bunicii noștri, acum se sacrifică aceste generații. E de înțeles ca firmele să doneze, dar în tăcere! Sau persoanele care au putere financiară. Avem prieteni care au făcut deja asta, avem oameni din familie care au știut drumul atunci când au avut de făcut o donație! De ce trebuie expunere pentru așa ceva? Sper ca tot ajutorul să fie real pentru cei care au nevoie și sper ca medicii aflați în prima linie să-l primească! Vreau să stiți un singur lucru. Această postare nu are nimic subiectiv în ea. Au existat multe momente în care am prezentat și realizat teledoane, dar pentru cazuri izolate, pentru români sinistrați, pentru zone din țară afectate de calamități. Așadar, cei care au donat atunci, nu erau în situatia respectivă, își permiteau să facă un gest nobil”, a fost mesajul transmis Andreea Berecleanu, pe contul ei de Facebook.

Citește și...