Andreea Esca, declarații surprinzătoare despre coronavirus! „Este foarte complicat, e chiar greu. Facem tot ce este omeneşte posibil”

Autor:
Publicat: 13/07/2020 | 22:30
Andreea Esca, declarații surprinzătoare despre coronavirus! „Este foarte complicat, e chiar greu. Facem tot ce este omeneşte posibil”

Zilele trecute postul de televiziune ProTv a comunicat public că în cadrul trustului există anumiți angajați detectați pozitiv cu noul coronavirus. Iar la scurt timp, în spațiul public, a apărut informația conform căreia chiar Andreea Esca face parte dintre aceștia.

Se pare că vedeta de la ProTv a fost infectate cu virusul COVID-19 după ce participat la o petrecere mondenă la care au luat parte mai multe persoane publice. Evenimentul a avut loc la malul mării, în stațiunea Olimp. (CITEȘTE ȘI: CE A DECIS POLIȚIA DUPĂ PETRECEREA LA CARE ANDREEA ESCA S-AR FI INFECTAT CU NOUL CORONAVIRUS. ZECI DE VEDETE SUNT IMPLICATE)

Deși informația a apărut în presă, Andreea Esca a refuzat până la acest moment, să facă orice declarație pe baza acestui subiect. Însă, aceasta a vorbit despre felul în care vede epidemia de  coronavirus, chiar în ziua petrecerii, în cadrul unui interviu pentru Antena 3.

Andreea Esca a mărturisit că toată această perioadă a fost extrem de grea pentru ea și fost complicat să respecte toate măsurile necesare.

„Anul acesta este foarte complicat, e chiar greu. Oamenii sunt animale sociale. Suntem mult mai atenţi acum. Da, ne-am gândit dacă să venim la mare. Facem tot ce este omeneşte posibil ca să fie bine. Acest an este o mare schimbare. Nu cred că vom pleca în această vară în străinătate”,a  declarat Andreea Esca, la momentul respectiv.

Soțul Andreei Esca, internat la Terapie Intesivă

După ce Andreea Esca a fost confirmată pozitiv cu virusul COVID-19, se  pare că și soțul acesteia a fost infectat. Surse medicale au dezvăluit, în exclusivitate pentru Cancan, că soțul Andreei Esca a contractat, de asemenea, coronavirus, și a ajuns la Spitalul Monza din Capitală, la secția de Terapie Intensivă. (VEZI ȘI: SOȚUL ANDREEI ESCA, INTERNAT LA ATI LA MONZA!)

Soțul Andreei Esca a ajuns la Terapie Intensivă în urmă cu scurt timp și se află într-o stare destul de gravă. Alexandre Eram, în vârstă de 50 ani, se află la aceeași unitate medicală unde a fost internată și soția lui. Potrivit acelorași surse, starea omului de afaceri nu este deloc bună și a fost intubat.