ANDREEA IBACKA a rupt în sfârşit tăcerea despre fosta soţie a lui CABRAL! Cum se înţeleg în realitate cele două

Publicat: 22/09/2017 | 11:54

După 9 ani de când se cunosc şi sunt împreună şi, respectiv, 5 ani de căsnicie, Cabral şi Andreea Ibacka se iubesc mai mult ca niciodată. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei ,,Inimă de ţigan''.

Cabral şi Andreea  s-au cunoscut pe platourile de filmare şi sunt împreună de nouă ani, iar de cinci ani sunt căsătoriţi. Cei doi se iubesc mai mult ca niciodată şi îşi demonstrează asta în fiecare zi prin diferite gesturi. Dacă pentru blondină, acesta este primul mariaj, pentru simpaticul prezentator TV, căsnicia cu Andreea este a doua. Cu patru ani de zile înainte să o cunoască, Cabral divorţa de Luana, iar cei doi au împreună şi o fetiţă, Inoke Ibacka.

Dacă de-a lungul timpului au tot existat zvonuri conform cărora între Andreea şi Luana nu ar exista o relaţie bună, actriţa a decis să rupă tăcerea şi să lămurească situaţia. „Suntem în relaţii foarte bune. Ne întâlnim cu anumite ocazii, sărbători, evenimente. Fetiţa stă adesea la noi, în vacanţe şi în weekenduri, avem o relaţie foarte normală. Bine, ar fi exagerat să spun acum că wow, suntem prietene la cataramă. Ce apreciez la Inoke este că face multe activităţi extracurriculare, studiază mai multe limbi străine. Am o părere foarte bună despre Luana fiindcă, din fericire, suntem toţi nişte oameni normali”, a declarat Andreea Ibacka.

Citește și...