ANDREEA IBACKA le-a arătat tuturor ce face atunci când nu apare pe „sticlă”! Ipostaza adorabilă în care s-a fotografiat soţia lui CABRAL le-a topit inima fanilor

Publicat: 13/05/2017 | 16:05

Andreea Ibacka şi Cabral sunt căsătoriţi de şase ani de zile, dar deocamdată nu au niciun copil. Se pare că cei doi îşi doresc mult să devină părinţi şi au început să ”lucreze” la asta.

Însă, până se va întâmpla minunea, cei doi se „antrenează” cu superbele lor exemplare de Cane Corso, ocupându-şi timpul cu îngrijirea căţeilor. Andreea, soţia lui Cabral, a profitat zilele trecute de timpul liber şi s-a prezentat la concurs alături de patrupezii pe care îi adoră. Cu chipul neretuşat cu machiajul excesiv necesar la TV şi îmbrăcată cu totul altfel faţă de cum ne-a obişnuit când e pe „sticlă”, Andreea Ibacka le-a topit inima fanilor care au dat mii de like-uri atunci când au văzut cu câtă grijă şi bucurie se ocupă de căţei. „Cât de frumos este căţelul!”, i-a transmis un admirator blondinei, iar ea i-a răspuns cu mândrie: „Mulţumim! El este Maki, singurul băieţel din familie!”. Ambii căţei au luat calificative foarte bune în cadrul concursului.

După 9 ani de când se cunosc şi sunt împreună şi, respectiv, 5 ani de căsnicie, Cabral şi Andreea Ibacka se iubesc mai mult ca niciodată. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei ,,Inimă de ţigan”. La vremea aceea, surse apropiate celor doi declarau că simpaticul Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent şi că nu mai are ochi decât pentru frumoasa Andreea.

Citește și...