Andreea Ibacka şi-a băgat fanii în sperieţi! În cadă, cu venele tăiate…

Publicat: 06/10/2017 | 16:35

Andreea Ibacka şi-a speriat fanii zilele acestea, pe Instagram! A postat o fotografie care duce cu gândul la sinucudere. 

Andreea este în cadă, pe o margine este un pahar cu vin, aproape gol, pe cealaltă, telefonul ei. Una dintre mâini e întinsă în afara căzii şi are sânge la încheietură. Ochii închişi… Şi-a tăiat venele? Nu, este doar o poză artistică.
 
Andreei nici prin cap nu i-ar trece să facă gestul capital.
 
Andreea Ibacka a revenit, de curând, într-o telenovelă. Într-un episod, soţia lui Cabral va fi protagonista unor scene şocante, precum fotografia de pe Instagram. Paula Iepuraş, personajul interpretat de blondină, vrea să-şi pună capăt zilelor!
 
Paula ajunge faţă în faţă cu Nora Şerban (Alina Chivulescu), soţia bărbatului pe care ea îl iubeşte. Întâlnirea are loc în spital, acolo unde Nora şi Emil (Andreas Petrescu) vin să vadă cum se simte Geanina după accidentul de maşină suferit. Momentul o dă peste cap pe Paula care, văzându-l pe Emil în compania soţiei şi a fiicei lor, Miruna, decide să renunţe la viaţă.
 
Paula îi transmite lui Emil un ultim mesaj.
 
“Şi când ai prezentat-o >, lumea mea a încetat să existe, toate visele s-au spulberat, toate cuvintele tale nu mai au nici o valoare, dragă Emil! Dar nu, nu vreau să te simţi vinovat, vreau să fii fericit cu familia ta foarte frumoasă. Şi ştiu că nu vei fi fericit, decât dacă eu plec într-o lume mai bună. Să nu te superi, dar am lăsat numărul tău, pentru că nu am pe nimeni şi nu aş vrea să mă îngroape Primăria. Şi mai vreau ca înainte să-mi acopere sicriul, să fii ultimul care îmi sărută buzele reci ca marmura”, este mesajul transmis de Paula, personajul interpretat de Andreea Ibacka.
Citește și...