Andreea Mantea s-a pozat cu iubirea vieții ei, în piscină! Vedeta Kanal D are un decolteu răvășitor

Autor: Keva Iosif
Publicat: 11/08/2019 | 11:34
Andreea Mantea s-a pozat cu iubirea vieții ei, în piscină! Vedeta Kanal D are un decolteu răvășitor

Prezentatoarea profită de vacanța scurtă pe care o are, înrte filmări, și se distrează alături de fiul ei, la piscină, unde îl învață să înoate. 

Mutată temporar în Turcia, acolo unde filmează pentru emisiunea ”Puterea Dragostei”, vedeta Kanal D îl are tot timpul lângă ea pe David, fiul ei, pe care îl iubește enorm.

Chiar dacă bruneta nu și-a găsit încă un partener de viață, pare că nici nu duce lipsa vieții amoroase, ea petrecând ori de câte ori are liber de la filmări, timp de calitate în compania băiețelului ei.

Ieri, cei doi s-au relaxat la piscină, bălăcindu-se ore în șir și amuzându-se teribil. Cu această ocazie, fanii au putut vedea cât de bine arată vedeta, dar mai ales ce decolteu răvășitor are!

Andreea Mantea a trăit o superbă poveste de iubire în timpul unui show matrimonial tv, în care ea trebuia să fie cucerită de mai mulți bărbați, de luptătorul MMA Cristi Mitrea.

Ce studii are Andreea Mantea

Andreea Mantea s-a născut în București, pe data de 20 septembrie 1986. A terminat liceul Sfântul Pantelimon, a luat 7.40 la BAC. Cea mai mică notă a fost chiar la limba română, proba orală, 5.50. La scris, Andreea a stat mult mai bine, cu 8.30, iar cea mai mare notă obținută de ea a fost 9.60 la educație fizică. La limba englează a luat 8, la sociologie, 5.70, iar la geografie, 7.85.

Andreea Mantea  a absolvit Facultatea de Relații Economice Interne și Internaționale.

 

Citește și...