Andreea Marin a bătut palma cu Antena 1. La ce emisiune poate fi văzută

Publicat: 11/02/2019 | 17:19
Andreea Marin a bătut palma cu Antena 1. La ce emisiune poate fi văzută

Cel de-al șaselea sezon al show-ului urmărit cu sufletul la gură de milioane de telespectator este data de start! Producția va debuta pe 23 februarie, de la ora 20.00. Iar după ce Antena 1 și-a obișnuit publicul cu duminica drept zi de difuzare, emisiunea s-a mutat pentru ziua de sâmbătă.

Care este motivul schimbării zilei de emisie? Antena 1 a programat trei ediții de Asia Express, show produs de Mona Segall, iar una dintre aceasta a fost programată duminica, scrie paginademedia.ro.

În noul sezon, iUmor va avea mai mulți invitați speciali, Andreea Marin, Gabriel Cotabiță, Carmen Tănase, chef Florin Dumitrescu, Roxana Vancea, mama Deliei și mama lui Mihai Bendeac.

Bendeac, Delia și Cheloo rămân pe poziții

De asemenea, au avut loc și schimbări la nivel de prezentatori. Magicianul Vlad Grigorescu a părăsit emisiunea iUmor după patru sezoane în care a fost co-prezentator. În locul lui vine comediantul Dan Badea, care i se va alătura lui Șerban Copoț.

Mihai Bendeac, Delia și Cheloo rămân pe poziții, în calitate de jurați. Concurenții care primesc minimum două „Thumbs up” de la cei trei jurați vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câștigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală

Cei cinci câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea), Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea) și Andrei Cojocaru (sezonul al V-lea).

Citește și...