După divorţul de Tuncay Ozturk, Andreea Marin s-a concentrat pe creşterea fetiţei, Violeta. Însă, în ultimele săptămâni, au apărut zvonuri conform cărora prezentatoarea TV ar avea o relaţie cu un bărbat misterios.

După ce Carmen Harra a făcut o serie de declaraţii despre noul bărbat din viaţa Andreei Marin, iar Mara Bănică a lansat la TV zvonul conform căruia vedeta ar fi început o relaţie cu nimeni altul decât Marcel Toader, prezentatoarea TV a decis să rupă tăcerea.

Andreea Marin a postat în urmă cu puţin timp un mesaj pe contul ei de Instagram în care a povestit totul despre noua ei poveste de dragoste, dar şi despre motivele pentru care a ales să menţină discreţia: "Aud despre mine ca sunt o superwonderwoman, cate o relatie pe saptamana, azi aici, maine pe un alt continent, azi cu omul negru, maine cu cel alb, marimea buzunarului doar ramane aceeasi - musai "un afacerist bogat"! In fanteziile celor ce nu pot dormi, caci nu au liniste decat - macar imaginar - in patul meu, sunt cea mai "descurcareata " femeie, libera fara limite, cazand mereu in picioare. De aratat cu degetul, insa, caci asa da bine, stim, nu stim despre ce vorbim.

Acesta este mesajul postat de Andreea Marin în această dimineaţă
Acesta este mesajul postat de Andreea Marin în această dimineaţă

Adevarul e dezamagitor, din pacate: nu e nici strain, nici african, nu il gasesti nici de mana cu mine pe la sala de sport, nici brunet, nici divortat, nici cu doi copii... toate previziunile, chiar facute cu bunavointa si urari de bine, nu fac fata realitatii. Aceasta e doar a mea, aleg sa port realitatea in suflet si-n stralucirea de pe chip, am invatat o lectie, discretia, mai buna decat naivitatea marturisilor deschise, din pacate.  Va veni ziua cand ma veti vedea, fireste, de mana cu un om, asumat, dar nici atunci nu imi voi deschide sufletul mai mult decat atat. Viata te invata", a scris Andreea Marin.

Citeste despre:andreea marin divort tuncay ozturk, andreea marin cont instagram, andreea marin noul iubit, andreea marin declaratie relatie marcel toader


Share On Facebook