Andreea Marin Banica: „Nu sunt diva! Port haine avute din liceu si haine purtate de mama mea!”

Publicat: 25/03/2011 | 00:00
Andreea Marin Banica: „Nu sunt diva!  Port haine avute din liceu si haine purtate de mama mea!”
Fosta zana este implicata intr-un proiect din cauza caruia a ajuns la inchisoare. Ea nu vrea sa se regaseasca pe lista divelor din Romania.

Andreea Marin Banica a declarat ca nu vrea sa fie catalogata ca o diva.

„Nu sunt o diva. Nu-mi doresc sa fac parte din stralucita galerie a asa numitelor dive din Romania. Daca ceva iti place nu este nevoie sa poarte o eticheta sonora. am o haina pe care o port din liceu. Am o alta haina purtata de mama mea in tinerete”, a declarat Andreea la emisiunea „Drept la tinta”.

A ajuns la inchisoare!

Andreea Marin Banica consiliaza mamele care i-au cerut ajutorul. Ea a ajuns sa vorbeasca si cu femeile din inchisoare. Despre fetita sa, Andreea a declara ca o alinta Teta.

„Intr-un proiect numit „Scoala mamelor” mergem si la mame care au ajuns in inchisoare cu care stam de vorba. Imediat dupa ce am nascut, pe blogul meu imi scriau multe mame. Am apelat la oameni care sa ma ajute sa le raspund acestor femei. Am intors din drum femei care voiau sa se sinucida. Zana este un alint pe acre mi l-a dat publicul meu si pe care eu il onorez. Cand am promis ceva am stiut sa duc lucrurile pana la capat”, a declarat Andreea.

„Eu n-am facut compromisuri si sunt mandra de asta”, a mai spus Andreea Marin Banica.

Despre micile certuri avute cu Stefan, Andreea a declarat ca ii place sa puna capul pe perna fara sa fie certata cu sotul ei.”Nu vorbim despre lucruri intime care mai tarziu s-ar putea intoarce impotriva familiei noastre”, a adaugat Andreea.

Andreea a refuzat sa prezinte o emisiune din cauza fondurilor mici care erau alocate pentru productie.

„Mi s-au propus formate bune din strainatate pentru care mi s-a oferit un salariu bun in schimb erau alocate putine fonduri pentru emisiune. Mi-as dori sa pot deschide televizorul fara teama copiilor nostri. Prefer sa las o amintire frumoasa oamenilor care m-au urmarit. Stiu sa traiesc si altfel. Nu sunt insarcinata asa cum s-a scris dar imi mai doresc un copil. Am avut probleme de sanatate dar acum sunt bine”, a conchis Andreea Marin Banica.