Andreea Marin, sexy la piscină! Cum arată vedeta la 42 de ani în costum de baie

Publicat: 26/06/2017 | 19:50

După ce s-a despărţit de Tuncay Ozturk, Andreea Marin a făcut mai  multe schimbări în viaţa ei, printre care şi legat de fizicul ei. Vedeta a reuşit să slăbească spectaculos, iar astăzi arată foarte bine şi se simte bine în pielea ei.

Bruneta a mers la piscină şi s-a pozat într-o ipostază sexy, ceea ce a atras imediat admiraţia fanilor ei. Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, cu decolteu adânc şi accesorizată cu o pălărie de paie şi ochelari de soare, Andreea a arătat incredibil de sexy.

Hai la plajă!” a scris la fotografie, iar fanii au copleşit-o cu felicitări, spunându-i cât de frumoasă este: „Wow frumoasă şi sexy/ frumoasă si senzuală” sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Andreea Marin, apariţie sexy la piscină.
Andreea Marin, apariţie sexy la piscină.

La 42 de ani, Andreea Marin este într-o formă fizică perfectă, vedeta având un stil de viaţă foarte sănătos, bazat pe dietă, detoxifiere şi sport. Anul trecut, Andreea a divorţat de Tuncay Ozturk, acesta fiind cel de-al 3-lea divorţ al vedetei. La scurt timp, ea s-a reinventat, adoptând o nouă tunsoare, slăbind şi implicându-se în proiectul de televiune „Uite cine dansează!” unde a strălucit în ţinute spectaculoase.

Citește și...