Andreea Marin si iubitul turc s-au casatorit! Tuncay Ozturk a facut marele anunt

Publicat: 03/01/2014 | 13:58

Andreea Marin si iubitul turc si-au unit destinele. Anuntul a fost fost facut de catre iubitul turc, Tuncay Öztürk, pe pagina lui de Facebook.

Fosta „Zana a Surprizelor” si Tuncay s-au casatorit departe de ochii curiosilor. Cei doi indragostiti se afla intr-o vacanta exotica, unde si-au petrecut Revelionul.

Andreea Marin si Tuncay au anuntat ca au o relatie la inceputul lunii aprilie 2013, la scurt timp dupa ce vedeta tv s-a despartit de Stefan Banica Jr.

Astfel, la nici un an de la divortul de marele artist, Andreea Marin si-a gasit alinarea in bratele medicului de origine turca.

Desi, la un moment dat, au anuntat, tot pe Facebook, ca nu mai sunt impreuna, iata ca dragostea celor doi a fost atat de puternica incat, in cele din urma, au ales sa se cunune.

Andreea Marin este foarte fericita alaturi de sotul ei, Tunkay, mai ales ca acesta se intelege foarte bine cu fiica ei, Violeta.

Andreea Marin

„Dragi prieteni, eu si Andreea avem o relatie foarte frumoasa. Mereu mi-am dorit ca aceasta relatie sa fie a noastra, departe de ochii presei. Din acest motiv nu mi-a placut sa vorbesc despre relatia dintre noi. Vorbim despre noi, insa fara ca altii sa stie ce planuri avem. Suntem doua persoane mature. Referitor la viitorul nostru tinem cont si de sfaturile celor dragi. Am prezentat-o pe Andreea drept logodnica mea, iar acum va marturisesc ca este o onoare pentru mine sa vorbesc despre mariajul nostru. Voi fi mereu mandru ca am o sotie atat de frumoasa langa mine. Va multumesc pentru gandurile bune si un an nou fericit” , a scris Tuncay pe Facebook.

Andreea Marin

„Corect. Tocmai de aceea iti poti schimba alegerile, chiar de acum. Nu de saptamana viitoare, nu de maine dimineata, ci din aceasta clipa. Punct. Si de la capat. Cu zambet. „, a mentionat Andreea Marin pe reteaua de socializare, pe 1 ianuarie.

L.C

Citește și...