Andreea Marin trece în Noul An în braţele iubitului! Unde vor ciocni cupa cu şampanie: „De Revelion o să fim…”

Publicat: 23/12/2017 | 15:54

Andreea Marin şi iubitul ei vor fi împreună în ultimele zile ale acestui an, dar şi în primele din 2018. Fosta "zână" a surprizelor a dezvăluit azi, în cadrul unei emisiuni, că ea şi partenerul său, angajat al Ministerului Afacerilor de Externe, unde vor sărbări Revelionul. Vedeta a recunoscut şi ce nu îi place în relaţia de iubire pe care o are în prezent.

Citeşte şi: În trecut, ”socrul” ei a fost condamnat la trei luni, iar acum… ”Soacra” Andreei Marin şi-a reclamat trei vecini pentru că…

În vârstă de 43 de ani, fosta „zână” a surprizelor şi iubitul ei mai tânăr cu 11 ani vor fi la munte de Revelion. În cadrul interviului pe care l-a acordat, vedeta a recunoscut că nu se simte bine într-o relaţie la distanţă, pentru că îi place să simtă aproape persoana iubită, dar a subliniat că aceasta a fost voia Domnului. Povestea de dragoste dintre Andreea Marin şi consulul României în Libia a început în urmă cu jumătate de an.

„Relaţia mea este la distanţă în cea mai mare parte a timpului, din cauza faptului că muncim. Nu simt că e mai bine aşa, mie îmi place apropierea. Este ce a vrut Dumnezeu să se întâmple. Sunt Sărbătorile şi suntem împreună. De revelion o să fim undeva cu năsucul în nămeţi”, a declarat Andreea Marin în cadrul unei emisiuni TV.

Citeşte şi: Cu cât o plăteşte Andreea Marin pe femeia care îi face curat în casă şi îi găteşte

După mai multe eşecuri în dragoste, Andreea Marin a găsit puterea să iubească din nou: un angajat al Ministerului Afacerilor de Externe. Ea a fost căsătorită de trei ori: Cristian Gheorghiţă (1995-2000), Ştefan Bănică Junior (ianuarie 2006-decembrie 2013), Tuncay Ozturk (19 decembrie 2013-27 februarie 2017). Vedeta a devenit mamă pe 15 decembrie 2007. Fiica ei cu Ştefan Bănică poartă numele Ana Violeta.

Citeşte şi: Zi plină de emoţii pentru Andreea Marin! Ce surpriză i-a pregătit fiicei sale, care îşi sărbătoreşte ziua de naştere

Fosta prezentatoare tv a divorţat de celebrul artist după 7 ani de căsnicie; cuplul şi-a anunţat divorţul pe reţeaua de socializare Facebook. Tot pe internet, dar după doi ani şi nouă luni de mariaj, a anunţat şi despărţirea de fizioterapeutul turc. Mesajul a fost postat 27 octombrie 2016.
 

Citește și...