Andreea Marin vrea să devină mamă! Vedeta a rupt tăcerea despre un al doilea copil: “Da, sunt….“

Publicat: 10/01/2018 | 13:34

Andreea Marin a dezvăluit că anul 2017 a fost unul fericit pentru ea. Vedeta trăieşte o relaţie de dragoste cu Andrei Brâncoveanu. Au petrecut sărbătorile împreună şi s-au bucurat de momentele frumoase.

Ei bine, Andreea Marin a trecut peste toate clipele din trecut, anul 2017 a fost unul bun pentru ea tocmai pentru că a divorţat. Întrebată dacă ar vrea să evină mamă din nou, Andreea Marin a mărturisit că este deschisă acestei provocări. Vedeta nu spune nu, dimpotrivă, o aşa binecuvântare ar face-o fericită.

Bineînţeles. Cred că orice femeie ar trebui să gândească aşa. Mai ales că acum vârsta nu mai este un impediment. Femei la 40 de ani şi 50 aduc pe lume copii sănătoşi. Nu văd de ce să gândeşti într-un mod în care să afecteze devenirea negativistă. Da, sunt deschisă la asta. Sigur ca da., a mărturisit vedeta.

“Relaţia mea este la distanţă în cea mai mare parte a timpului, din cauza faptului că muncim. Nu simt că e mai bine aşa, mie îmi place apropierea. Este ce a vrut Dumnezeu să se întâmple. Sunt Sărbătorile şi suntem împreună. De revelion o să fim undeva cu năsucul în nămeţi”, a declarat Andreea Marin în cadrul unei emisiuni TV.

 

Citește și...