Andreea Tonciu a spus adevărul despre certurile cu soțul ei! “I-a dat una”. Cum se comportă fiica lor când aude discuțiile aprinse

Publicat: 07/12/2018 | 10:52

În ultima vreme, Andreea Tonciu apare tot mai rar pe micile ecrane și asta pentru că e dorința ei. În urmă cu câteva ore însă, fosta asistentă Tv a acceptat invitația de a fi la o emisiune, unde a vorbit despre aspecte importante din căsnicia cu Daniel Niculescu. În timpul declarațiilor, ea a dezvăluit cum se comportă fiica lor atunci când ei discută aprins.

Citește și: Transformare inimaginabilă! Cum arată Andreea Tonciu la cinci ani după ce s-a retras de la TV

Potrivit mărturisirilor făcute de Andreea Tonciu, atunci când se ceartă cu soțul ei, fetița lor îi ia mereu apărarea acesteia. Mai mult, când a avut loc o discuție aprinsă, Rebecca a mers la tatăl ei și l-a lovit.

“Suntem non-stop împreună. Mie nu mi-au plăcut copiii. Când eram acum 4-5 ani că o să fac eu copiii, mai bine înfiam. Sunt dependentă de ea, n-am crezut că e așa sentiment. N-o stresez, îi explic cu vorba bună. De mine ascultă. Uite aseară aveam o discuție mai aprinsă cu soțul meu și ea mi-a luat apărarea și s-a dus și i-a dat una. E foarte atașată de mine, știu că fetele sunt cu tații. Și eu am fost mai atașată cu tata. Fata mea nu seamănă deloc cu mine, doar la caracter. Fata mea nu cere jucării sau haine, vrea numai bomboane.

Crăciunul îl vom face în familie și la munte vom merge la munte. Deocamdată, nu pot să plec fără Reby de sărbători”, a mărturisit bruneta în cadrul emisiunii “Răi da’ buni”.

Întrebată dacă plănuiește să rămână însărcinată pentru a doua oară, Andreea Tonciu a negat acest lucru. Totuși, nu a exclus faptul că, în care Dumnezeu îi va binecuvânta peste câțiva ani cu încă un copil, ea și Daniel Niculescu vor fi fericiți – iar Rebecca, bucuroasă că va avea un prieten de nădejde pentru totdeauna.

“Nu lucrez la al doilea copil, am alte priorități. Dacă îmi dă Dumnezeu peste ceva timp, cu mare drag. Sunt dependentă de ea, nici nu mai apar la televizor. Eu stau cu ea mereu, dar și mama. N-am avut bonă niciodată. Nu îl las pe Dani singur cu fata, pentru că plânge după mine. Eu o cert mai des decât tatăl ei.”, a mai declarat Andreea Tonciu.

Citește și: Andreea Tonciu, adepta unei diete drastice: ”Vreau să ajung la 45 de kilograme”

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, o alintă pe mica lor prințesă: Reby. Mâine, ea va împlini doi ani și jumătate.

Rebecca, fiica Andreei Tonciu are doi ani. Sursa foto: Facebook

Andreea Tonciu s-a căsătorit în urmă cu doi ani

Andreea Tonciu, pe numele din buletin Andreea Niculescu, şi-a găsit liniştea în braţele lui Daniel Niculescu, după ce s-a retras din lumea televiziunii. Pentru prima dată, cei doi au atras toate privirile la petrecerea de nuntă a Sânzianei Buruiană. În noiembrie 2015, Andreea a anunţat că este însărcinată şi că va aduce pe lume o fetiţă. La începutul lunii februarie 2016, Andreea şi Daniel au devenit soţ şi soţie. Naşii celor doi tineri au fost Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Pe 8 iunie 2016, Andreea a născut la o clinică privată din Bucureşti. Fetiţa a primit numele Rebecca Ana-Maria. Vedeta s-a cununat religios cu Daniel Niculescu pe 4 septembrie 2016, când a îmbrăcat o rochie de prinţesă.

Citește și...