Andreea Tonciu a spus adevărul după ce s-a afișat cu o burtica de gravidă: “Sunt”

Publicat: 15/07/2018 | 10:05

“Este însărcinată din nou?” – e întrebarea care a stat pe buzele tuturor săptămâna aceasta, după ce au văzut cele mai recente imagini cu Andreea Tonciu. Iar gesturile sale, respectiv faptul că nu a răspuns la întrebările fanilor, care au vrut să știe dacă mai vine un copil în familia ei, și a părăsit la scurt timp țara, au alimentat suspiciunile. Misterul însă a fost elucidat de un apropiat al cuplului. Contactat de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, acesta a dezvăluit adevărul spus chiar de focoasa brunetă.

Citește și: Andreea Tonciu, declarații acide la adresa lui Victor Slav după despărțirea de Bianca Drăgușanu: “El e de vină”

Dorind să se asigure că nu face vreo gafă și să o felicite pe Andreea Tonciu pentru presupusa sarcină, un prieten apropiat a sunat-o și a întrebat-o direct. Fosta asistentă TV i-a mărturisit că nu este gravidă pentru a doua oară și că burtica este de la mâncare, dar că nu o deranjează, pentru că știe cum să scape de kilogramele luate în plus și să aibă din nou un abdomen de invidiat.

“Mi-a spus sincer: «Nu sunt gravidă. Burtica e de la papa»”, a declarat un apropiat al cuplului în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Citește și: Andreea Tonciu a vorbit despre cel de-al doilea copil: „Totul este roz la noi în familie!”

Vă reamintim că Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, sunt în vacanță în Turcia împreună cu fiica lor, Rebecca, și câțiva prieteni. Bruneta a mai postat câteva poze din vacanță și a scris mesaje emoționante în dreptul acestora.

Citește și: Andreea Tonciu a recunoscut că soțul ei este gelos: ”Mă spionează non-stop”

“Toată averea mea este #Familia ❤️ #vaiubesc!”, a scris Andreea Tonciu în dreptul imaginii de mai jos pe care a urcat-o pe pagina ei de Facebook.

Andreea Tonciu împreună cu fiica și soțul ei în vacanța din Antalya. Sursa foto: Facebook

Andreea Tonciu s-a căsătorit în urmă cu doi ani

Andreea Tonciu, pe numele din buletin Andreea Niculescu, şi-a găsit liniştea în braţele lui Daniel Niculescu, după ce s-a retras din lumea televiziunii. Pentru prima dată, cei doi au atras toate privirile la petrecerea de nuntă a Sânzianei Buruiană. În noiembrie 2015, Andreea a anunţat că este însărcinată şi că va aduce pe lume o fetiţă. La începutul lunii februarie 2016, Andreea şi Daniel au devenit soţ şi soţie. Naşii celor doi tineri au fost Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Pe 8 iunie 2016, Andreea a născut la o clinică privată din Bucureşti. Fetiţa a primit numele Rebecca Ana-Maria. Vedeta s-a cununat religios cu Daniel Niculescu pe 4 septembrie 2016, când a îmbrăcat o rochie de prinţesă.

Citește și...