Andreea Tonciu, prima apariţie la TV după ce s-a spus că divorțează: „Soţul meu este gelos pentru că mă iubeşte foarte mult”

Publicat: 04/05/2018 | 00:26

La câteva zile după ce s-a aflat că Andreea Tonciu și soțul ei și-au spus vorbe grele și s-au îmbrâncit într-un club din Mamaia, bruneta a acceptat invitația de a merge într-un platou de televiziune și să răspundă întrebărilor mai puțin comode. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Fosta asistentă TV a negat faptul că s-a pus problema divorțului de Daniel Niculescu.

Aflată pe canapeaua unei emisiuni TV, Andreea Tonciu a negat faptul că s-ar fi certat la mare cu soțul ei. Mai mult, vedeta a spus că Daniel Niculescu nu ar fi venit împreună cu ea la mare. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar).

Citește și: Mama Andreei Tonciu a făcut primele declarații după ce bruneta a fost părăsită de soțul ei la mare

„Nu este nimic adevărat din ce s-a scris. Da, am fost la mare, nu neg că nu m-am distrat la mare. Nu ne-am certat. Nu pot să spun că, ca cuplu, nu ne certăm. Soţul meu ştie că am fost la mare. Ştie absolut tot ce am făcut la mare. Nu a venit după mine la mare, nu m-a îmbrâncit la mare, nu a venit să mă ia cu forţa acasă. M-am dus la mare cu prietenele mele şi ne-am distrat pur şi simplu. Soţul meu nu a putut să meargă. Am mers cu sora mea, îşi dorea foarte mult. Mi-a zis să mă duc cu sora mea. Deja s-a ajuns foarte departe. (…) Eu la fiecare relaţie am fost foarte cuminte. eu dacă nu mă mai înţeleg cu partenerul meu, stop. Nu prea ieşim foarte des de când este Rebecca. Acum sora mea şi-a dorit foarte mult să meargă la mare. Am stat doar o noapte, a doua zi eram în Bucureşti. Nu am mai plecat niciodată fără el. Da, soţul meu este gelos pentru că mă iubeşte foarte mult. Să ştii că sunt geloasă, dar eu sunt aşa, puţin mai cu capul pe umeri. El e mai copil şi ar crede orice, dar are foarte mare încredere în mine”, a spus Andreea Tonciu în cadrul emisiunii „Wowbiz”.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, reacție în scandalul dintre Andreea Tonciu și soțul ei: „S-au luat prea repede, fără să se cunoască!”

Și soțul Andreei Tonciu a făcut primele declarații, după ce în ultimele zile, ei au ținut paginile ziarelor. Daniel Niculescu a mărturisit încă o dată public că o iubeşte foarte mult pe focoasa brunetă, iar căsnicia lor va continua aşa cum a fost şi până acum.

„Îmi iubesc soţia.  Eu vă spun tot adevărul. (…). Nu este adevărat absolut nimic. Eu nu am apărut niciodată la televizor.  I-am spus să o ia pe sora ei, să meargă la mare. I-am spus: «du-te, distrează-te o zi!». Nu m-am dus după ea la mare. (…). În orice căsnicie sunt mici certuri. Eu las foarte mult de la mine, şi ea lasă de la ea. Eu nu suport să stau certat cu soţia mea”, a declarat Daniel Niculescu.

Andreea Tonciu s-a căsătorit în urmă cu doi ani

Andreea Tonciu, pe numele din buletin Andreea Niculescu, şi-a găsit liniştea în braţele lui Daniel Niculescu, după ce s-a retras din lumea televiziunii. Pentru prima dată, cei doi au atras toate privirile la petrecerea de nuntă a Sânzianei Buruiană. În noiembrie 2015, Andreea a anunţat că este însărcinată şi că va aduce pe lume o fetiţă. La începutul lunii februarie 2016, Tonciu şi Daniel au devenit soţ şi soţie. Naşii celor doi tineri au fost Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Pe 8 iunie 2016, Andreea a născut la o clinică privată din Bucureşti. Fetiţa a primit numele Rebecca Ana-Maria. Vedeta s-a cununat religios cu Daniel Niculescu pe 4 septembrie 2016, când a îmbrăcat o rochie de prinţesă.

Citește și...