Andreea Tonciu și-a negociat libertatea:”Soțul meu a înțeles că îmi place viața asta!”

Publicat: 17/05/2018 | 08:15

Andreea Tonciu a petrecut o vacanță binemeritată în Antalya împreună cu soțul ei. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Cei doi au fost cazați la un hotel de 5 stele, exclusiv pentru adulți și s-au simțit extrem de bine.

Ei bine, în timpul petrecut departe de casă, Andreea Tonciu și soțul ei au și negociat câteva lucruri legate de ceea ce își dorește vedeta. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA TONCIU A VORBIT DESPRE CEL DE-AL DOILEA COPIL: „TOTUL ESTE ROZ LA NOI ÎN FAMILIE!”)

„Mi-a făcut o surpriză acum vreo săptămână. A luat această vacanţă. A zis să mergem de ziua mea, am fost și anul trecut în Antalya. Voiam să plec în Maldive, dar la hotelul la care vreau eu să merg este extrem de scump. Nu am renunţat la gând, o să plecăm în ianuarie. Până în sărbători o să mai am o vacanţă de la soţul meu. Mergem tot în Antalya cu Rebecuţa, dar vom merge la 1 august. Am ajuns acasă şi am văzut în living o pungă mare. Mi-a luat o pereche de pantofi. Mi i-a luat exact pe cei care îmi plăceau. Ştie exact ce îmi place. (…) Sunt fericită pentru că în sfârşit soţul meu a înţeles că îmi place viaţa asta. Tonciu revine.”, a delcarat Andreea Tonciu în cadrul unei emisiuni TV. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR)

Andreea Tonciu nu divorțează

S-a tot speculat în ultima vreme că va divorța de soțul ei, dar iată că adevărul este altul. Andreea Tonciu are mici divergențe cu partenerul ei de viață însă sunt la fel ca în orice familie. (CITEȘTE ȘI: FOSTA ASISTENTĂ TV, DECLARAȚII TRANȘANTE LA ADRESA SÂNZIANEI BURUIANĂ: „CÂND SPUI: «ANDREEA TONCIU», SPUI O PERSONALITATE!”)

„Mă cert cu soţul meu, ca orice cuplu, dar nu să ajung la un divorţ, deocamdată nu. (…) Ne certăm de la lucruri minore. Nu mă ajută la cumpărături. Îi pun masa, se ridică şi nu şi-o strânge. Mă deranjează. Mi-a dat Dumnezeu un băiat opusul meu, dacă era şi el vulcanic… Eram mai tare ca Bahmu şi ca Prigoană.”, a mărturisit Andreea Tonciu.

 

Citește și...