ANDREEA TONCIU, surprinsă de soţul ei de Ziua Îndrăgostiţilor! Ce cadou a primit bruneta

Publicat: 14/02/2017 | 16:51

Andreea Tonciu are o familie fericită, alături de fetiţa ei şi de bărbatul pe care îl iubeşte. Lângă actualul soţ, bruneta se simte iubită, răsfăţată, liniştită şi, în primul rând, în siguranţă. Cei doi au devenit pentru prima oară părinţi şi tot timpul este dedicate micuţei lor.

De Ziua Îndrăgostiţilor, Daniel Niculescu, soţul Andreei, a surprins-o cu un cadou, iar bruneta a împărtăşit imediat fanilor.  ,,Mulţumesc pentru surpriză, soţul meu!’’, a scris Andreea la fotografie, la care Daniel i-a răspuns:,, Te iubesc , soţia mea frumoasă!‘’.

Mii de persoane i-au apreciat fotografia şi i-au scris numai mesaje frumoase.

Andreea Tonciu a avut parte de o surpriză sin parte soţului ei.
Andreea Tonciu a avut parte de o surpriză sin parte soţului ei.

Andreea Tonciu şi Daniel Niculescu  s-au cununat religios duminică, 4 septembrie, la biserica Sfânta Fecioară Maria, acolo unde a avut loc şi botezul fetiţei lor. Naşii de cununie sunt Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.

Biserica unde s-a desfăşurat cununia religioasă a fost aranjată în cel mai mic detaliu, aşa cum Andreea şi-a dorit. La intrarea în lăcaşul de cult aranjamentele florale şi covorul roşu au fost  pregătite încă de la primele ore ale dimineţii.

Andreea Tonciu a optat pentru cel mai important eveniment, pentru o rochide de mireasă tip prinţesă, care a costat 7.000 de euro. Soţul ei a purtat un costum negru,  Dolce & Gabbana. Coafură şi make-up profesionist, pregătiri cosmetice temeinice, solar şi o ţinută de lux.

Citește și...