Andrei de la Alb şi Negru are probleme mari înaintea botezului fiului său: „E groasă”

Publicat: 04/07/2017 | 23:30

Andrei de la Alb şi Negru are probleme mari cu locaţia petrecerii înainte de botezul fiului său, Ayan. El şi Antonia, mama copilului său, nu au stabilit încă unde va avea loc petrecerea.

„E groasă. Cât pot eu, nu poate locaţia. Are cârcei. Când vreau eu, nu se poate, invitaţii mei au concerte. Eu am stabilit să fie pe 3 septembrie. Am găsit locaţie, dar nu ne-a plăcut. Nu s-a potrivit”, a spus Andrei Ştefănescu la „Răi da’ buni”.

Andrei de la Alb şi Negru declara anterior că îşi doreşte o petrecere mare cu ocazia botezului lui Ayan. „Aş vrea 300 de persoane”, spunea el.

Andrei de la trupa Alb şi Negru este foarte fericit că este tată, dar artistul a trecut prin momente grele imediat după ce iubita lui, Antonia, a născut. Momentul fericit al naşterii copilului său l-a luat prin surprindere pe Andrei de la Alb şi Negru, care era să leşine din cauza emoţiilor.

„Toată lumea îmi spunea să mă duc să vorbesc cu doctoriţa, am avut o secundă când am simţit că o să cad jos”, povestea Andrei la „Xtra Night Show”.

Citește și...