Andrei Gheorghe a murit. Reacția lui Gigi Becali: ”Dacă a fost rău, iar am uitat! Poate să fie oricine, eu…”

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 20/03/2018 | 14:37

Gigi Becali a avut un schimb de replici cu Andrei Gheorghe în septembrie, 2007, iar jurnalistul l-a făcut să tacă pe actualul finanțator al echipei FCSB. Becali nu-și mai aduce aminte de acea discuție scurtă, dar a ținut să trasmintă un mesaj, ca urmare a trecerii în neființă a omului de radio și televiziune.

”Ce tragedie? Andrei Gheorghe? Nu mai știu ce a fost atunci, eu nu l-am cunoscut. Sau l-am cunoscut doar când avea emisiuni, dar nici nu mai țin minte. Pe cuvânt că nu mai țin minte! Lucrurile rele nu le țin minte… Eu, dacă mă spovedesc… Nu mai țin minte dacă la discuția aia de care spui a fost de bine! Dar, dacă a fost bine, înseamnă că a fost bine, dacă a fost rău, iar am uitat! Că știi că nu țin minte răul, așa am spus.

Acum, dacă a murit omul, ce să zic? Poate să fie oricine, eu zic Dumnezeu să-l ierte! Eu transmit tuturor Dumnezeu să-i ierte, atât știu”, a spus Gigi Becali, în EXCLUSIVITATE, pentru CANCAN.RO.

Reacția lui Andrei Gheorghe în 2007

„Habar n-ai, fii atent aici!”, au fost cele câteva cuvinte care l-au redus la tăcere pe Becali, într-o emisiune consumată în anul 2007. Acesta a ascultat apoi ceea ce a vorbit Andrei Gheorghe.

Andrei Gheorghe s-a stins din viață luni, fiind găsit prăbușit în baie în jurul orei 22:15, de către omul care avea grijă de casa jurnalistului din Ilfov. Se pare că Andrei Gheorghe a suferit un stop cardio-respirator. Tragedia avusese loc cu opt ore înainte de a fi găsit.

Citește și...