Andrei Leonte are “Factorul X”! El este castigatorul marelui premiu de 200.000 de euro! Merita?

Publicat: 02/01/2012 | 00:00
Show-ul "X Factor" si-a desemnat castigatorul. Andrei Leonte este cel care a castigat premiul cel mare de 200.000 de euro.

El a fost preferatul publicului, care l-a votat in procent de 51%. Pe locul 3 cu un procent de 16,5% s-a clasat Iulian Vasile. Bataia pentru locul intai a fost foarte stransa intrucat Alin Vaduva, care s-a clasat pe locul 2, iar locul intai a fost castigat cu un procent de 51%.

Andrei Leonte a fost in echipa lui Mihai Morar si are cea mai buna voce, cea mai buna atitudine si cel care a acumulat cele mai multe voturi, ceea ce l-a dus pe primul loc. Andrei Si-a cucerit definitiv fanii interpretand trei melodii, dintre care una in duet cu trupa Vama. Impreuna cu Tudor Chirila, Andrei a facut super show pe scena “X Factor”, convingand inca o data ca poate fi un artist complet, care poate aborda orice gen muzical, lucru pe care a incercat sa il demonstreze in fiecare gala.

Daca la inceput a fost baiatul sensibil care a cantat balade, Andrei a aratat apoi ca are cate ceva din personalitatea fiecarui mare artist. A incercat sa fie pentru o seara Bon Jovi, Adam Levine, Tudor Chirila sau George Michael, insa cel mai bine i s-au potrivit mereu melodiile sensibile, pentru ca, asa cum Paula Seling a spus in repetate randuri, Andrei are o forta extraordinara de a transmite emotie pe scena.

“Inca nu imi dau seama ce mi se intampla, insa pe masura ce ma imbratiseaza

Citește și...