Andy s-a despărţit de Diana de la “Insula Iubirii”. Ce tip de femeie şi-ar dori ispita să aibă alături. “Îmi plac mai mult…”

Publicat: 29/06/2017 | 21:22

Diana şi Andy au avut o scurtă relaţie în Thailanda, însă cei doi s-au despărţit. Ispita masculină de la “Insula Iubirii” a dezvăluit ce calităţi ar trebui să aibă o femeie pentru fi împreună cu el.

„Frumoasa pe interior. Este important ca femeia de lângă mine să aibă un caracter frumos. O relaţie nu ţine neapărat de exteriorul meu. Dacă are un caracter frumos are şanse să aibă o relaţie cu mine. Îmi plac mai mult brunetele, dar nu tunse scurt”, a spus Andy la un post de televiziune.

În momentul în care relaţia lor a devenit oficială, Diana vorbea la superlativ despre ispita de la “Insula Iubirii”.

„Andy m-a schimbat foarte mult. Nu mai sunt ca atunci când am ajuns pe insulă, nu mai simt nevoia să atrag atenţia celorlalţi. Îl văd că este atras de mine, umblă tot timpul cu ea sculată! Am face amor, dar trebuie să ne abţinem. I-am promis lui Andy tot ceea ce are nevoie: o c***ă în pat, o femeie de casă şi o doamnă pe stradă. Dacă vom face nuntă, va fi ceva simplu, pe o plajă, poate o facem în Grecia. Eu m-am îndrăgostit mereu de bărbaţi pentru ceea ce fac ei şi pentru venitul lor, dar acum nu mai este aşa. De Andy m-am îndrăgostit doar pentru cum este el pur şi simplu”, declara Diana despre Andy.

Citește și...